Jump to content

Savjet?


InspektorRex

Preporučene objave

Može li mi tko pomoći savjetom?

Naime o čemu se radi, plešem rekreativno trbušni ples i voditeljica me pozvala u naprednu grupu i da nastupam s njima na nastupima u klubovima i događanjima. Ona još uvijek nije otvorila obrt za vođenje plesa i nastupa pa u biti radi na crno a prema tome i nastupi ne idu preko računa već joj se plaća na ruke kao što i ona nama curama ne izdaje račune.

Prema tome, dužna mi je više od 6 mjeseci za par nastupa preko 1000 kn pa me zanima kako da dobijem te novce? Ona tvrdi da njoj nisu platili, ali mogla bi nekolicini nas koji nastupamo platiti jer mi sve moramo njoj točno prvog u mjesecu platiti za ples jer inače možemo doma...

Ljuta sam jer nas koristi i htjela bi nekako pomoći curama i sebi da dobijemo te novce konačno. Već me to toliko ljuti da razmišljam odustati od plesa jer ne mogu više gledati tu prevaranticu i lažljivicu.

Pa ako netko zna kako nam pomoći bila bi jako zahvalna!!

Pozdrav!! :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bok!

odi prvo na stranicu DRŽAVNOG INSPEKTORATA i to im isto napiši te očekuj narodno veselje. to bu jako interesiralo i POREZNU UPRAVU i sve im ispričaj na BESPLATNI tel. 0800 1001 ili 0800 669933 od 9-15 sati radnim danom. možda trenerici prije svih tih aktivnosti najavi svoje namjere pa ćeš brzo doći do zarađene love.

sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bok! Jučer/8,3,07,/sam se žurio pase nisam niti prijavio a zaboravio sam čestitati dan žena.ispričavam se.Kad razgovaraš sa trenericom/robovlasnicom/spomeni joj i javne medije naročito radio 101 i njihovu emisiju parlament shou koja ide ponedjeljkom od trifrtalja 11 do pola 12 i četvrtkom od trifrtalja 17 do pola 18.možeš im se javiti u to vrijeme na tel.4891101 ili 4891102 ili im sve napišeš na njihovoj internetskoj stranici uz njeno puno ime i prezime.nek ju novinari pitaju kad će vam dati lovu i zbog čega ne daje uplatnicu za uplačenu članarinu.nedajte se izrabljivati.sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija