Jump to content

Otkaz za vrijeme probnog roka


Mikrobon

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Molila bi bilo kakvu pomoć i informacije za navedenu situaciju.

 

Naime imam ugovor na 6mj probni rok, te sam bio pozvan kod direktora prošli tj prije Božića.

Kao trebao je biti u pitanju godisnji sastanak, u kompaniji sam 2 mj te sam tek počela samostalno raditi prije mjesec dana, znači tek početak i tek sam se uhodala u posao i sve odrađivala kako treba.

Direktor mi je rekao da nisu zadovoljni i uručio mi otkaz po nezadovoljstvu ,ja taj otkaz nisam potpisao i on ga je odmah uzeo sebi ,zatrazila sam da mi ponude jos jednu priliku za dokazivanje jel mi se posao jako sviđa.

Sutra dan kad sam došla na posao direktor mi je rekao da je to to i da imam otkazni rok 7 dana u kojem ne trebam raditi ,pitala sam jel trebam potpisati što rekli su mi da ne trebam da je to to i da nemam nikakva prava.

Razlog otkaza je taj nisam se svidjela novoj šefici te je samo tražila način kako da mi da otkaz te je iskoristila ovaj dio o nezadovoljstvu iako sam tu jako kratko i svoj sam posao jako dobro obavljala.

Reakli su mi da će mi poslati sve ali sad nakon tjedan dana ništa mi nije došlo, koja su moja prava i što mogu učiniti povodom ove situacije. Na ovakav način dati netkom otkaz iz osobnih razloga na božićni tjedan je stvarno dno dna samim time što su mi dali otkaz iz osobnih razloga a ne iz toga što nisam zapravo svoj posao dobro obavljala .Molila bi za svaku infomaciju i svaki savjet za navedenu situaciju Hvala.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije svega hvala vam puno na odgovoru, znači sve je po zakonu oni mi ne trebaju dostavitj pismeni otkaz nego samo nakon 7 dana od kao tog primitka to je to. Također pitanje ukoliko znate ne znam koga da pitam, dali mogu mogući budući poslodavci vidjeti da sam dobila otkaz jel mogu negdje to provjeriti ili slično. hvala puno još jednom 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija