Jump to content

Izvanredni lijecnicki pregled


Kiki217

Preporučene objave

Pozdrav svima,

Dobio sam od Mup-a poziv na izvanredni lijecnicki(napuhao sam 1.5 prosle godine).Lijecnicki pregled sam obavio(krv,urin,vid ,sluh...),psiho-test,razgovor s psihijatrom itd. Na kraju mi je doktor rekao da se vidi po nalazima da ne pijem inace alkohol ali izdao mi je novi lijecnicki na 10. g.Mije pitanje je sljedece: zasto sam dobio novi lijecnicki na samo 10 g. a potpuno sam zdrav i nemam ama bas nikakvih zdravstvenih problema?Inace sam pomorac po struci i svake godine radim droga-alkohol test i lijecnicki(UK P&I Club) koji je puno zahtjevniji od ovog iz medicine rada.I zanima me hocu li sada svakih 10 g. morati obavljati lijecnicki ili ce mi sljedeci put dati neograniceno?

Hvala puno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 7 sati , sivko je napisao:

Išao si na izvanredni samo zbog količine alkohola.Ako ne budeš pravio s gluposti s alkoholom dok ti vozačka vrijedi više nećeš na izvanredni.Ako te hvate ponovo preko 1.5 opet ćeš na izvanredni bez obzira na to uvjerenje što si ga dobio.

Sve je to meni jasno,ja ne pitam zasto sam dobio poziv za izvanredni lijecnicki nego zasto mi je isti dan na ogranicenje od 10 g. ako sam potpuno zdrav a ne na neodređeno kao i svima drugima...

 

LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dana 02. 03. 2023. u 15:11, Kiki217 je napisao:

Mije pitanje je sljedece: zasto sam dobio novi lijecnicki na samo 10 g. a potpuno sam zdrav i nemam ama bas nikakvih zdravstvenih problema

da si dobio liječničko uvjerenje sa napomenom da je ograničeno na 10 godina ,onda bi nakon 10 godina morao ponovo na liječnički.....ali ako si dobio liječničko uvjerenje bez ograničenja godina,a vozačka izdana na 10 godina (što je kod tebe vjerojatno) onda je to "trajna" samo što se izdaje nova nakon 10 godina (slike itd ,bez liječničkog)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija