Jump to content

prebivalište- naknada za stanovanje


piroman1972

Preporučene objave

Za vrijeme važečeg pravilnika u firmi ostvario sam pravo na naknadu za stanovanje. U vrijeme trajanja tog pravilnika promijenio sam prebivalište. Nakon gotovo pola godine pravilnik se promijenio . I po njemu sam dalje ostvarivao pravo. Da  slučajno tada nisam tada mijenjao prebivalište, to pravo mi sada više ne bi pripadalo.  Sada osam godina kasnije  sumnjiči me se za kazneno djelo prijevare.  Da li sam ja bio dužan mijenjati  prebivalište? Boravište sam uredno prijavio u gradu kojem radim, imao ugovore u najmu.  Firma mi je davala potvrde o zaposlenju u svrhu produljenja boravišta, koje sam uredno prilagao svakih godinu dana u MUPu. Napomenuo bi da je posao takav da nikad neznam kamo ću dobiti sljedeće mjesto rada nakon par godina. U 27 godina rada mijenjao sam mjesto službe 5 puta.

 

uređeno: od piroman1972
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • piroman1972 je promijenio naziv u prebivalište- naknada za stanovanje

znaći 2016 godine premještajem u mjesto službe 50km od dosadašnjeg mjesta službe ostvario sam pravo na naknadu za stanovanje.za vrijeme važenja tog pravilnika nakon dvije godine preselio sam se u drugi grad i tamo prijavio prebivalište uredno. U mjestu službe gdje radim, prijavio sam boravište.  2018 g pravilnik se promijenio(pravilo :postavljenje,tj mjesto rada 50 km i više od mjesta prebivališta), ali ja sam po njemu i dalje ostvarivao pravo na naknadu jer je mjesto stanovanja udaljeno 250 km .  cijelo vrijeme imam ugovor u najmu. sad to nekome ne paše pa me poslodavac sumnjiči za prijevaru. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija