Dado46 objavljeno: 10. svibanj 2023. Dijeli objavljeno: 10. svibanj 2023. Prije 4 godine sam uvezao auto medjutim platio sam davanja tek 29.dan (probio sam rok od 15 dana) i dobio kaznu od carine netom nakon toga e sad me zanima posto kupujem opet tako auto iz uvoza da li bi dobio vecu globu da produzim ovaj put i platim nakon 2 mjeseca ili je ista i imaju li obicaj doci doma ili ce cekati da ja dodjem i platim sve i onda me opet kazniti? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frenki zg odgovoreno: 17. svibanj 2023. Dijeli odgovoreno: 17. svibanj 2023. (uređeno) Poštovani Zakonodavac je za večinu kazni propisao da se ista može izreči u iznosu xxx kn do xxx kn, vjerovatno o težini kazne i opetovanosti iste. Ako vas Carinska služba ima evidentiranog kao bivšeg prekršitelja, vjerovatno bi slijedeća bila veća, a pogotovo što bi sad produžili rok ne plaćanja. Pozdrav. uređeno: 17. svibanj 2023. od Borbena7 Nepotrebne - crtice i znakovi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.