Jump to content

Revizijsko vjestacenje


TOTO99

Preporučene objave

Poštovani, ako ste predali u HZMO za invalidsku mirovinu oni su poslali u centar za vještačenje gdje će vam se odrediti omjer bolesti zadobivene u obrani suvereniteta a dijelom izvan tih okolnosti (takozvani omjer rat-mir) tu vam omjer može biti od 20 do 100 od rata. Kada HZMO dobije njihovo mišljenje pristupa prikupljanju podataka o broju dana u borbenom sektoru, zvanja ili funkcije u ratu te na osnovu tih parametara referent pristupa pisanju rješenja. Koliko sam vidio u nekoliko desetaka slučajeva vrijeme od predaje u HZMO do rješenja je do 6 mjeseci.   

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ta drugostupanjska komisija u Mihanovićevoj relativno brzo vrati u HZMO gdje si predao, a oni trebaju vremena dok prikupe sve podatke koje trebaju recimo od MUP, MORH i min.branitelja,  na kraju krajeva tebi ide mirovina od dana prvostupanjske komisije tako da ćeš dobiti zaostatke ako ti je komisije odobrila invalidsku komisiju.

uređeno: od Skywalker007
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija