TheCyber objavljeno: 13. srpnja Dijeli objavljeno: 13. srpnja (uređeno) Pozdrav. Na ravnici od nekih 800 metara vozio sam se iza kamiona šlepera dugog nekih 20-30m s dvije prikolice koji je išao nekih 40 km/h te sam ga uredno pretekao po propisima jer je na tome mjestu dozvoljeno pretjecanje ali je ograničenje te ceste 50. Na kraju te ravnice stajao je policajac s laserom i snimio me. Stao sam odmah i upitao policajca je li to kazna. Kaže da me je snimio sa 74km/h u mojoj traci. Znači nije me snimio kad sam pretjecao nego tek kad sam se vratio u svoju traku i usporavao,a ne ubrzavao,na snimci se vidi moje vozilo, a iza mene kamion. Na moje pitanje "Što bi čim preteknem trebao naglo stisnuti kočnicu da se kamion zabije u mene" odgovara samo "tu je ograničenje 50, snimljen si na 74km/h. Napominjem još da je policija tad bila u civilnom autu skrivenom u grmlju te je policajac stajao točno kraj grmlja, praktički ga se ni ne vidi s 800 metara. Ima li ovdje uvjeta za neku žalbu? Slika te ceste je ispod. uređeno: 13. srpnja od TheCyber Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 14. srpnja Dijeli odgovoreno: 14. srpnja Možeš se žalit samo na foru da dosad nisi kažnjavan. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
stradivari odgovoreno: 17. srpnja Dijeli odgovoreno: 17. srpnja to što si opisao je prekršaj, bez ikakve dvojbe. To sa grmljem zaboravi.... vas i drot13 2 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.