ify24 objavljeno: 19. srpanj 2023. objavljeno: 19. srpanj 2023. (uređeno) Pozdrav, nakon dobivanja kazne za 1 promil alkohola u krvi, te minimalne kazne u iznoosu od 660 EUR te 2 mj bez vozacke, na policiji su mi rekli da necu dobiti plavu kuvarti nakon par tjedana, vec da kaznu ili placam odmah ili 8 dana imam pravo na zalbu. Zasto bi netko nakon takvog prekrsaja dobio odmah kaznu, a za nekog je taj prekršaj odmah pravomoćan te se odmah mora platiti kazna ili žaliti. Sp, hvala na odgovoru unaprijed. uređeno: 19. srpanj 2023. od ify24 Citiraj
sivko odgovoreno: 20. srpanj 2023. odgovoreno: 20. srpanj 2023. prije 9 sati , ify24 je napisao: na policiji su mi rekli da necu dobiti plavu kuvarti nakon par tjedana, vec da kaznu ili placam odmah ili 8 dana imam pravo na zalbu. Ako si dobio prekršajni nalog odmah poslije alkotestiranja u pravu su.Ili platiš 2/3 u roku 8 dana ili u roku 8 dana predaješ prigovor na taj nalog.Tako piše u Zakonu.Pravomoćan je ako se ne želiš a ako se žalit pravomoćnost će bit tek nakon što sud donese svoju presudu/rješenje. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.