ella01010 objavljeno: 13. kolovoza Dijeli objavljeno: 13. kolovoza Postovani, Ja se ispricavam ako je pitanje u krivoj temi.. Brat se iselio iz kuce, medutim zakljucao je svoju sobu. Kuca je obiteljska, pripada baki. Na katu zivimo samo sestra i ja. Da li mi imamo pravo otkljucati vrata te promijeniti bravu na njegovoj sobi, te ju koristiti .. posto on ne zivi ovdje, a odbija otkljucati i dati nam prostor na koristenje, iako vise ne misli zivjeti ovdje. Hvala, lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 13. kolovoza Dijeli odgovoreno: 13. kolovoza Ako je baka upisana kao vlasnica, tada ta soba ne može biti njegova i baka je slobodno može koristiti na način na koji već želi, pa makar to bilo na način da je prepusti na korištenje Vama i sestri. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.