Jump to content

Osiguranje nekretnine - odbijen odstetni zahtjev


dolphinzg

Preporučene objave

Upravo sam dobio odluku o odbijanju odstetnog zahtjeva s navedenim razlogom:

"Stanje zidova i podnih obloga za vrijeme izvida upućuje da je šteta nastala prije početka trajanja osiguranja za koje je osiguranik morao ili je trebao znati te sukladno članku 6. stavak 3. gore navedenih Općih uvjeta kojima je određeno da je ugovor o osiguranju ništetan ako je u trenutku njegova sklapanja već nastao osigurani slučaj, ili je bio u nastupanju, ili je bilo izvjesno da će nastupiti ili je već tada bila prestala mogućnost da on nastane. Slijedom navedenog, nema pravnog osnova za donošenje pozitivne odluke o predmetnom odštetnom zahtjevu te se isti otklanja u cijelosti kao neosnovan."

Izvid je napravljen odmah po prijavi stete, dostavljena je sva trazena dokumentacija, i tek sad nakon 11 mjeseci od prijave i mojeg stalnog inzistiranja o statusu zahtjeva (po dva mjeseca nisam dobivao nikakve informacije) dobijem negativno rjesenje s vrlo opcenitim objasnjenjem. Imam pravo prigovora, sto cu iskoristiti, ali me zanima sto sve jos navesti u prigovoru na ovakvu opcenitu odluku?

Puno hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija