anton80 objavljeno: 20. studeni 2023. objavljeno: 20. studeni 2023. otac je kupio kucu kad je moj polubrat napunio 18god i stavio kucu na njega kao vlasnika zbog svojih ilegalnih radnji brat je bio nezaposlen posle smrti oca nekretnina nije bila navedena u ostavinskoj jer nije na ocu doticni brat se sada pravi lud i nece da deli nekretninu a svi znamo da je otac kupio a ne on (brat) koji nije bio zaposlen i bez ikakvog primanja kada je nekretnina kupljena zanima me dali mogu nesto da uradim po ovom pitanju jer je moj deo on oduzeo imam svedoke kao npr prodavac nekretnine i bivsa zena mog oca Citiraj
lawbydesign odgovoreno: 20. studeni 2023. odgovoreno: 20. studeni 2023. prije 54 minuta, anton80 je napisao: stavio kucu na njega kao vlasnika Na koji način - da li je zaključen ugovor o darovanju? Koji biste teoretski mogli pobijati. Ili je vaš polubrat direktno upisan u kupoprodajni ugovor kao kupac? Citiraj
anton80 odgovoreno: 20. studeni 2023. Autor odgovoreno: 20. studeni 2023. hvala vam na odgovoru odmah je bio upisan kao kupac Citiraj
lawbydesign odgovoreno: 20. studeni 2023. odgovoreno: 20. studeni 2023. prije 2 sati , anton80 je napisao: odmah je bio upisan kao kupac U tom slučaju je to njegova imovina i nikako predmet ostavinske rasprave pokojnog oca. Ako biste se odlučili na parnicu u kojoj biste dokazivali podrijetlo novca kojim je nekretnina kupljena također biste u drugom sudskom postupku morali moći dokazati da je stvarna namjera oca bila da nekretnina ne pripadne u cijelosti polubratu. Iz ovoga što ste dosad naveli ne vidim kako biste to dokazali. čudo i drot13 1 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.