Jump to content

što poduzeti protiv buke iz susjedova dvorišta


anonimno

Preporučene objave

Već nekoliko dana po cijeli dan iz susjedova dvorišta buči neki agregat od 7 do 17 h svaki dan osim nedjelje. Ja živim u zgradi u stanu u visokom prizemlju do te kuće u kojoj se obavlja neko unutarnje žbukanje, a meni cijeli stan buči od tga. Tražio sam tamo nekog da pitam dokle će radovi no nisam nikog našao. Ne mogu spavati ujutro čim se upali a ni popodne, sav sam nervozan. Što da radim ? Mislim da mu taj agregat i ne treba već štedi struju. Da zovem policiju radi remećenja JRM ili pak građevinsku inspekciju (možda nema ni dozvole) no radi se o unutarnjim radovima? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo ćete se nagnjaviti, a rezultati nikakvi. Niste ni svjesni kolike su teškoće dokazati da je buka prouzrokovana nekim vanjskim utjecajima izvan dopuštenih granica ima tu sva sila mjerenja i na kraju uvijek gubite, a bolje i ne govoriti koliko to košta.

Ostavite se uzaludnog posla i čekajte da se radovi na strojnom žbukanju završe, to ionako ne traje dugo i ne natovarujte si na leđa Sizifov teret.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moje poštovanje! Kaj se tiče zagađivanja okoline bukom nazovite 92 i pitajte tko je vaš kvartovski policajac pa neka on rješi taj problem.

Kvartovski policajci ili kontakt – policajci su policijski službenici koji imaju svoje stalno područje ophodnje i svakodnevno komuniciraju s građanima te s njima uspostavljaju odnos povjerenja kako bi bolje uočavali i rješavali probleme na određenom području, npr. dijelu grada. Na taj način građani imaju „svog” policajca kojemu se mogu obratiti sa svojim prijedlozima i primjedbama.

Želim vam odlično zdravlje i miran san.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija