Jump to content

Parkiranje invalida na mjestima gdje su rampe


Tanja Tanci

Preporučene objave

Pozdrav! Danas smo imali iskustvo koje nikako nismo znali riješiti. Parkiralište smo iza trgovačkog centra gdje se ulazi kroz rampu, podiže se papirić s kodom,tek tada se rampa podiže. Na izlasku nismo mogli van dok ne platimo parking. Naravno izlazna rampa se nije podizala. Na tom parkingu ima oko 10 mjesta za invalide, mi smo bili pakirani oko 45'. Pravilo je da ako se kupi u vrijednosti 10 i više eura skenira se račun i parkiranje je besplatno. Mi smo imali račun za oko 5€ i platili parking da bismo izašli. Ako je posvuda parkiranje invalida prva 2 sata besplatno, zašto nije tako i tamo gdje su rampe? Pokušala sam skenirati kod sa kartice, ali nisam uspjela jer ne stane. Mjesto za kodiranje je širine računa. 

Na automatu gdje smo napravili prijavu parkiranja, kada bih prislonila kod s parkirne karte, na displeju se pojavljivalo: ne prepoznaje se kod, nevažeći je. 

LP, Tanja Tanci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dana 11. 04. 2024. u 23:06, Tanja Tanci je napisao:

Ako je posvuda parkiranje invalida prva 2 sata besplatno, zašto nije tako i tamo gdje su rampe?

Ako se radi o privatnom parkingu s naplatom, vlasnik/koncesionar određuje pravila, pa ako je pravilo da se mora kupiti za 10 eura da bi bio besplatan parking, to je tako bez obzira što je negdje drugdje dozvoljeno drugačije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija