Jump to content

zalba za alkohol?


anonimno

Preporučene objave

Zanima me kako da napisem dobru zalbu? Na sami rodjendan me zaustavila policija..iz cista mira..nisam napravio nikakav prekrsaj i nije bilo kasno..oko 08 navecer..odmah me pito jel sam pio..?

i napuho sam 0,70 .. nisam vidio da na dregeru pise 0,70 jer je policajac bio kao nasekiran zato sto samu reko isprva da nisam pio..

Nagovaro sam ga da mi pise ispod 0,50ali nije htio..ipak mi je bio rodjendan.. ali nista od toga..sad cekam sud.. ali zanima me primjer zalbe.na koju foru da se zalim... jer cu se sigurno zalit..na presudu.. hvala..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

napiši da zapravo ti nije jasno kako si napuhao 0,7 kad ste popili i boga i vraga...

 

Šalim se. Napiši da ti je bio rođendan i biti će ti oprošteno. Jedino ako si napravio prekršaj nakon 0,00 h, onda ništa, jel ta odredba zakona vrijedi samo ako ti je baš u trenutku počinjenja rođendan.

 

 

 

Teško, brate, teško.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja cu ti nesto na brzinu odgovorit:

Ne pises zalbu, nego prigovor na prekrsajni nalog, a smisao tog prigovora je provodenje redovitog prekrsajnog postupka-odlazis na sud i ponovis pricu.Uglavnom, to nije bas od neke koristi, osim sto nakon primitka rjesenja o prekrsaju mozes izjaviti zalbu Visokom prekrsajnom sudu i moliti Boga za zastaru:)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zalba, je u biti Prigovor na prekrsajni nalog.Nema neki poseban oblik, jedino sto mora sadrzavati je ime podnositelja prigovora(znaci,tvoje), adresata(prekrsajni sud u..), i broj prekrsajnog naloga.Prigovor cak ne moras ni obrazlagati, vec samim njegovim podnosenjem iniciras prekrsajni postupak. Bitno je da prigovor ne saljes direktno sudu, nego PU koja ti je izdala nalog.I OBAVEZNO se potpisi na kraju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sorry,ja ti objasnila prigovor. Sad zalba-ista shema,samo se zove zalba

 

i tebi snazno sugeriram da pomoc potrazis negdje drugdje jer ne, nema niti govora da bi zalba bila "ista shema" kao prigovor "samo se zove - zalba"...

 

buduci da mi se ne da otvarati starije postove, a po do sada vidjenom, preventivno i ostalima sugeriram da pomoc (ako se radi o ozbiljnim stvarima) traze negdje drugdje, pa po volji...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija