Jump to content

Rastava braka - krvi dan vjencanja u presudi


gregor

Preporučene objave

Ima li netko saznanja; sporazumno sam se rastao, medjutim sutkinja je u presudi napisala krivi datum vjencanja, umjesto 17.07, napisala je 17.05.. Da li je ta presuda pravomocna? Jesam ja sad rastavljen ili ne?? Ne znam ni sam...Rastavila nas, a vjencali se nismo na taj njen dan? A sta da radim... Ovo se samo meni moze desiti. Jer sad kad podjelim imovinu, da ne bi bilo poslije, bila sala, nismo ni rastavljeni...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Morat ćete tražiti ispravak presude... Napišite podnesak na broj spisa i navedite da je u presudi naveden krivi datum vjenčanja, a što je razvidno iz vjenčanog lista i neka napravi ispravak presude, zbog očite omaške u pisenju.

Ali, možete provjeriti i u matičnom uredu je li presuda provedena, oni obično pogledaju samo broj pod kojim je brak zaveden pa postupe po presudi. Ako nisu postupili po presudi, tražite taj ispravak i kad postane pravomoćan, odite u matični to srediti. Sretno!

 

P!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija