Jump to content

odvjetnica sanja vukina


Korisnik24

Preporučene objave

Ured je ok, uvjeti rada odlični, bave se patentima, žigovima, primarno.

Ono što će muški dio populacije zanimati je vježbenica koja radi tamo. Čisti užitak, bivša manekenka, idealnih proporcija, a k tome još i strašno inteligentna, jedini nedostatak je teško koncentriranje uz nju, pa bi se moglo manje naučiti, ali kad je vidite shvatit ćete da je vrijedna toga. Zbog nje bi se i ja prijavio na razgovor za posao, ali na žalost već radim, stoga onaj koga uzmu za vježbenika je veliki sretnik, naravno ako odvjetnica Vukina ne odabere vježbenicu.

U svakom slučaju o uredu sve najbolje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Ima li neko možda konstruktivnijih informacija od prije navedenih? Mislim, lijepo je znati da je kolegica zgodna, lijepa ... međutim to definitivno nije razlog zbog kojeg bi taj ured odabrao za rad u istome. Dakle, ponavljam informacije tipa uspješnost ureda, odnos prema vježbenicima, uvjeti rada mnogo su korisnije od studentskog posla i proporcija dotične kolegice. Dakle, ako tko ima takve informacije, molim da se javi. Navedene informacije, zbilja su mi porebne. Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kolege drage, nadam ste da ste shvatili da ovo sa kolegicom idealnih proporcija je šala ( kolegica stvarno odgovara opisu) s ciljem da se malo razbije monotonija.

Ono što sam o uredu rekao to sve stoji, a to znači radno vrijeme 8 sati, plaća klasika, redovna, radni uvjeti odlični, jer sam imao priliku upoznati odvjetnicu Vukinu i gospođa je skroz normalna.

Poznati su po patnentnoj zaštiti, ali bave se i drugim stvarima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija