Jump to content

Gradnja na poljoprivrednom zemljištu


anonimno

Preporučene objave

Moze li mi itko dati odgovor na pitanje sto je prema vazecim propisima dozvoljeno graditi na poljoprivrednom zemljistu-maslinik, 1/1, velicine 3800m2 koje se nalazi na otoku, udaljeno 800m od mora u poljoprivrednoj zoni? Imam uredno registrirano obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Takodjer, ako je nesto dozvoljeno, koji je prvi korak ka gradnji?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

koliko ja znam jer imam isti problem kućicu za alat 25mkvadratnih neki dan mi je netko rekao 40m ali nevjerujem, uglavnom dosta ljudi je napravilo nešto tog tipa i te kvadrature (kao za alat i sklanjanje od nevremena itd) e onda ima neka caka čini mi s i po broju stupova maslina više stabala više kvadrata, počnite saditi eto toliko sam ja doznao.Mimo toga navodno nesmijemo ništa graditi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala, eto ipak se netko javio...

Ja nailazim na svakave odgovore ali sve se vrti oko tih 20-40m2. To za broj maslina ne znam, bilo bi dobro posto ih ima tu oko 90ak...

Jedan sluzbenik mi je savjetovao da posto se radi o skoro 4000m2 (a na 2000m2 smijes gradit navodno 20m2) podjelim parcelu na dva dijela i tamo na granici gdje se spajaju napravim 40m2. Navodno, ne treba gradj. dozvola..????? Al ovo meni zvuci kao vic!

A to je "nesluzbeni" odgovor sluzbenika:)

Znate li sta o poljoprivrednim objektima, jer imam uredno registrirano obiteljsko polj. gospodarstvo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija