Jump to content

Molim hitno pomoć! Prodajem auto,savjeti!


djbk

Preporučene objave

Pozdrav svim dobrim ljudima! Imam hiću i trebam pomoć i savjete! Naime, prodajem auto tipu iz Šibenika, ja sam iz Koprivnice. E sad, on bi kupio od mene auto i prodao ga dalje, znači on je posrednik. Danas je petak, on bi došao sutra do mene i dao mi lovu, a sutra ne radi javni bilježnik za ovjeru kupoprodajnog ugovora a ni policija za odjavu. Šta bi mi bilo pametno napraviti, kupiti danas do 3 sata kupoprodajni ugovor, sam ga sastaviti i ovjeriti kod javnog bilježnika pa da on sutra samo stavi svoj potpis? U biti da ne kompliciram, situacija je tu, zanima me kako riješiti da sutra (u subotu) prodam auto a da ako on ode do Šibenika i napravi neki prekršaj u medjuvremenu ili dok ne proda auto ne dođe kazna na mene ili nedaj Bože nešto drugo a da sve bude pravno valjano? Nemam iskustva s prodajom vozila pa sorry ako ispadnem da nemam pojma. Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U Koprivnici bi tebao i subotom raditi javni bilježnik, ako iz bilo kojeg razloga ipak nije tako, odi do Varaždina ili Čakovca. Ovjeri tamo ugovor. Ukoliko registarske poločice ostaju kupcu, tada sve ostalo na policiji rješava kupac.

 

No pretpostavljam da taj tip neće ni htjeti ovjeriti ugovor, ne isplati mu se, on će ti dati lovu i predložiti da ostatak posla obavite "dopisivanjem" i to ne sa njim već sa novim vlasnikom, a ukoliko pristaneš na to, to je onda tvoj problem i ne postoji način da se zaštitiš od eventualnih iznenađenja koje se mogu dogoditi, a prekršaj je samo jedan od njih.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija