vall objavljeno: 26. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 26. listopad 2007. molim Vas pomoć! Žena, 53. godine starosti i 33 godine staža. kada bi najranije mogla u mirovinu i uz koje uvjete? hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 27. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2007. http://www.mirovinsko.hr/ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
franc7 odgovoreno: 27. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2007. Imam par pitanja vezanih za mirovinu, pa bih zamolio da mi odgovorite što prije jer mi je važno! 1. Kada dolazi novi zakon o i. mirovinama? Čuo sam neke priče da je zahtjev najbolje poslati prije nove godine jer dolazi novi, stroži zakon? Je li to istina? 2. Ako radim u Karlovačkoj županiji, a liječim se u Zagrebu, moram li zahtjev za mirovinu (prvo sudskom vještaku) predati u svojoj županiji, tj. mogu li sve to rješavati u Zagrebu, bez kontakata s liječnicima i sudskim vještacima u svojoj županiji? 3. Radim u prosvjeti 16 god..bih li dobio i kakvu otpremninu? Koliko se dugo čeka rješenje i koliko se uopće kreću iznosi mirovina? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.