kombucha objavljeno: 1. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 1. studeni 2007. Poštovani, apsolventica sam Visoke učiteljske škole. Od 9 mjeseca sam zaposlena na neodređeno u jednoj školi na nepuno radno vrijeme. Pošto sam odjavljena s njegove porezne kartice prijeti mi da će me tužiti i neće više plaćati alimentaciju. Mora li on i dalje plaćati alimentaciju za mene, jer ja sam ipak još apsolvent? Ako da, koje dokumente moram odnijeti u mjesto njegovog zaposljenja kako bi on dalje nastavio plaćati alimentaciju, i moram li potpisivati izjavu o zaposlenosti? Unaprijed zahvalna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marko888 odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Kao zaposleni (uz to na neodređeno vrijeme) nemate više pravo primanja uzdržavanja. I kako velite "on" ne mora više plaćati uzdržavanje za vas. To što ste apsolvent samo znači da još niste diplomirali, nego ste se zaposlili sa srednjom stručnom spremom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bigfoot odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. alimentacija danas = oružje mržnje i simbol društvenog nerazumijevanja ljudske osobnosti, ponašanja i postupaka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
agent odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Kombucha, nemoj se ljutiti ali kako ti može padati na pamet da ti netko plaća alimentaciju a ti radiš? Znam da pola satnice nije dovoljno za dobiti pristojnu plaću, ali kako bi tebi bilo da je obrnuta situacija? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.