matilda objavljeno: 20. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 20. studeni 2007. Molim vas za "malu" pomoć. Mogu li na netu vidjeti primjer kupoprodajnog ugovora, jer me odvjetnik traži 5% od vrijednosti nekretnine. Mogu se odmah ubiti, jer kupujem garsonjeru, a ne vilu pa da imam novaca još i to plaćati. Ovo je ipak prestrašno, jer mu ne mogu platiti niti 5,00 kn, a ne 5%. Hvala :tuzan: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Orsa odgovoreno: 21. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2007. Prošla sam taj dio. Ne upuštaj se sama u takve "poduhvate", greške su nepredvidive i sigurne. Potraži razumnijeg odvjetnika (ima ih), možda ti i koji susretljivi javni bilježnik može pomoći. Uglavnom, potraži ČOVJEKA u pravom smislu riječi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 21. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2007. Najjeftinija vam je varijanta da u knjižari Narodnih novina kupite obrazac Ugovora o kupoprodaji nekretnina, te da ga ispunite. I naravno da prodavatelj ovjeri svoj potpis. Samo treba paziti da se dobro ispuni (opis nekretnine), jer će inače biti neprovediv u gruntovnici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
matilda odgovoreno: 21. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2007. Sa Zemljišno knjižnog odjela, dobila sam Rješenje, da moram anexom nadopuniti ono što nedostaje, a to je tabularna isprava...da li je to CLAUSULA INTABULANDI? i zanima me, moram li nanovo sve priložiti, ili samo anex kupoprodajnog ugovora? Imam blagi osjećaj, da je sudac napisao u Rješenju točno što trebam i ja napisati u anexu.... hvala na brzom odgovoru, jer mi je jako žurno... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.