Gogy objavljeno: 28. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 28. studeni 2007. Prije deset godina susjed je napravio zidinu, ali sam nakon detaljnih uvida u katastru shvatila da je taj zid ipak u mom terenu. Što mi je za činiti ? da li je tijekom 10 godina stekao pravo na taj zid ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pan odgovoreno: 28. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 28. studeni 2007. O tome se već govorilo. Napravi i ti zid tamo gdje je granica(šala) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gogy odgovoreno: 5. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. A kako da napravim zid, kada ga je on već napravio? Da nije tužno, bilo bi smiješno.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Paracelsus odgovoreno: 10. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. Ništa on nije steko za 10 godina . Ako je zid viši od 1 m on ga po zakonu nije smio graditi bez odgovarajuće procedure po tadašnjim zakonim o Gradnji. Izvesti mjernika (ovlaštenog) i neka to vidi i susjed i dalje se dogovarati iako sve realno ovisi o cijeni tako npr. meni žele mazniti 500 m2 u zoni gdje je kvadrat već oko 200 eura???? ,,,, ali ............. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gogy odgovoreno: 10. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 10. prosinac 2007. Znači, to što sam ja omaškom geodeta, nakon 10 godina shvatila da je on u mojoj parceli to ne mijenja na stvari. Mislim, može li se vadit na ono, pa prošlo je toliko godina, šta ste do sada radili i slično ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alfaro odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Gogy je napisao: A kako da napravim zid, kada ga je on već napravio? Da nije tužno, bilo bi smiješno.... Potkopajte malo susjedov zid da se sam srusi, pa onda zazidajte svoj zid kakav Vama odgovara visine do 1,5m i na samoj granici na način da je zid širine 20cm koji bi Vi zidali = 10cm prema susjedu i 10cm prema sebi Vama? Zar se ne zove to samopomoć? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.