picikato objavljeno: 7. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 7. prosinac 2007. Zanima me gdje bi mogao naći zakon o držanju, vođenju pasa. Da li postoji vrijeme do kada smiju lajati... (naravno ne mislim na lajanje od sat vremena besprekidno). Da li se psi smiju voditi bez lajne i brnjice ako nisu opasni i na kojim mjestima. Uspio sam pronaći samo nešto o držanju opasnih pasa. Unaprijed zahvaljujem, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
suzi4 odgovoreno: 7. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2007. Koliko ja znam svaki pas mora biti vezan uz vlasnika, te nositi brnjicu ili ako niste u šetnji biti u ograđenom prostoru vlasnika. Ukoliko pas odluta i udari ga auto, kriv je vlasnik kao i ako ugrize ili ogrebe osobu, te ako ne nosi brnjicu ili nije vezan. Uglavnom se radi o gradskoj odluci koju sprovode redari u gradu ili Zakon o javnom redu i miru kojeg provodi policija. Zakon o psima mislim da ne postoji.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zerjav odgovoreno: 7. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2007. Poštovani Picikato , u Zagrebu je sve propisano u Odluci o držanju životinja za društvo i životinja opasnih za život ljudi i postupanju s njima . Preporučam Vam i da pročitate Zakon o zaštiti životinja. Želim Vam odlično zdravlje ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
picikato odgovoreno: 7. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2007. Puno hvala! Puno ste mi pomogli! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.