grom73 objavljeno: 26. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 26. prosinac 2007. Lijep vas molim za malu pravnu pomoć.Naime radi se o sljedečem: Prije 8mj. mi je umro ocuh.Nakon njegove smrti polubrat i polusestra(oboje rodjeni u zakonitom braku moje mame i ocuha) odricu se svog dijela nasljedstva u korist moje mame. Dali ja imam pravo na dio nasljedstva (barem nužni)Unaprijed hvala na pomoći!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lajavica odgovoreno: 27. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. Sada ne, ali imate poslije smrti svoje majke. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 27. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. Imate pravo ako vas je očuh službeno posvojio. Biološka i posvojena djeca su izjednačena glede nasljeđivanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grom73 odgovoreno: 27. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2007. Hvala na odgovorima,ALI,vidim da sam dao premalo detalja.Ocuh me nije nikada službeno posvojio,a majka je nasljeđenu kuču i imanje prodala, i kupila gradilište koje glasi na brata i sestru,na kojem planira graditi kuču.Znači za njezina života ja ne dobivam ništa ako mi ona sama neda?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.