markog objavljeno: 10. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 10. siječanj 2008. Želim ući u zakup poslovnog prostora. To je obiteljska kuća u kojoj je u prizemlju kafić i nekakav ured i novouređeni prostor koji ja želim unajmiti. Zanima me da li osoba s kojom ugovaram zakup poslovnog prostora mora imati neku dozvolu za taj prostor. Odnosno, mora li mi predočiti neki dokument da se taj prostor klasificira kao poslovni? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 10. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2008. Bitno je jel prostor udovoljava uvjetima za djelatnost koju vi namjeravate obavljati. Sa zakupodavateljem ćete samo zaključiti ugovor i mislim da primjerak morate dostaviti poreznoj upravi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
doktorica odgovoreno: 10. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2008. Ukoliko si pitanje postavila jer nisi sigurna je li prostor registriran kao poslovni najjednostavnije ćeš to doznati ako zatražiš na uvid uplatnice za el. energiju. Na njima piše "poslovni prostor" i ime vlasnika . Ako ti ovo može pomoći. Inače hvala na podršci . Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
markog odgovoreno: 11. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. Hvala na odgovorima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.