ski1 objavljeno: 31. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 31. siječanj 2008. Dana 12.04.2006. sam udario auto koji je stajao ispred mene. U utorak 05.02.08. se moram pojaviti na sudu gdje će mi sutkinja izreći kaznu (ako se slažem sa time čim me tereti). Ako se nakon toga budem žalio na VPS, dali će predmet ići u zastaru, pošto je još samo 2 i pol mjeseca do isteka 2 godine? . I dali imam pravo na žalbu VPS ako se izjasnim da sam kriv (da se slažem sa time što me terete). Postoji i mogućnost da izjavim da nisam kriv, ali onda sutkinja zove sudionike nesreće, a to ne želim, da nebi uznemiravao opet čovjeka kojem sam lupio auto. (napravila bi Hitni postupak-tako kaže). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. zastara nastupa 12. 04. 2008. bez obzira na činjenicu da ćete možda priznati krivnju na sudu, imate i dalje pravo žalbe na rješenje visokom prekrš. sudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ski1 odgovoreno: 31. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. koliko otprilike treba vremena VPS do donošenja presude. Dali stižu riješiti slučaj u 2 mjeseca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. U pravilu ne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mickopi odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. Zvrka vidim da si stučnjak,mene zanima ako sudac donese presudu prije roka zastare,do zastare imam jos 5 dana ,a ti ne digneš kovertu da li nastupa zastara? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. ako je tako, primanje ili neprimanje rješenja ne odgađa zastaru, to znači da ona (ako ste tako napisali) zaista i nastupa za pet dana... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mickopi odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Zvrk mislio sam ako npr.sudac donese presudu da sam kriv a zastara je 26.04.2008 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.