Jump to content

Strankinja trazi pravni savjet


Waytogo

Preporučene objave

Kao strankinja udana za hrvatskog drzavljanina predala sam dokumentaciju za zahtjev za privremeni boravak,osim dokaza o osiguranim sredstvima za uzdrzavanje. Moj suprug trenutačno nema stalni prihod,planiramo pokretanje zajednickog posla,ali meni prijeti odbijenica zahtjeva.Da li je moguce nama zabraniti zajednicki zivot,bez obzira na financijsku situaciju.Molim ozbiljan pravni savjet?hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moguće je da će vaš zahtjev biti odbijen, budući je dokaz o sredstvima za uzdržavanje uvjet za odobrenje privremenog boravka koji je propisan Zakonom o strancima. Nitko vam neće zabraniti zajednički život, nego nećete dokazati da imate osigurana sredstva za uzdržavanje pa tako nećete ispuniti uvjete propisane Zakonom. Pa ako vaš muž ima neke povremene prihode možete priložiti potvrdu o stanju na računu u banci ili ako vi imate novac u banci to može biti dokaz o sredstvima za uzdržavanje. Od nečega morate živjeti, ako vaš svekar ili svekrva imaju stalna primanja i daju izjavu da će vas uzdržavati možda to bude valjan dokaz. Budite uporni i sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija