Kompa objavljeno: 6. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 6. veljača 2008. Da pitam ovo; - neki dan mi je žena rodila sina, e sada mene zanima pošto sam u mirovini kako ču djetetu izvaditi zdravstvenu iskaznicu, jer želim da bude osiguran preko mene kao i prvi sin, ali tada sam još radio i za njega dobio zdravstvenu iskaznicu od mup-a ?? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 6. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2008. Otiđi u HZZO, a za svaki slučaj ponesi svoju zdrastvenu iskaznicu ili rešenje o umirovljenju. Popuniš formulare i to je to. Ups, čestitam "mladi" tata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 6. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2008. Hvala na brzom i preciznom odgovoru i na čestitkama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 6. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2008. Možda baš i nije precizan, ali oni su mjerodavni za taj dio, pa bi ti trebali dati i točnije upute o tome. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 6. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2008. Samo se s rodnim listom javi u područni ured HZZO, ponesi i svoju zdravstvenu i osobnu iskaznicu, te po mogućnosti potvrdu o matičnom broju djeteta. Ukoliko nije problem za svaki slučaj uzmi i zdravstvenu i osobnu od majke djeteta i podnesi zahtjev za isplatom pomoći za opremu novorođenog djeteta, u istoj toj firmi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.