zkova objavljeno: 11. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 11. veljača 2008. Poštovani forumaši,možda ima tko iskustva oko navedene teme ,pa da ne zvrckam po raznoraznim uredima.Naime,u mirovinu sam otišao po čl.11 iz Morha,znači automatizmom moj predmet bio je proslijeđen u PS Hzmo-a, Tvrtkovu ZG.Sad kad sam dobio rješenje o mirovini ,te se žalio na istu (žalba nije prošla,te se neču žalit upravnom sudu)moj predmet je okončan. Zanima me dali to ide automatizmom ili na koji drugi način da se moj predmet prebaci u PS HZMO-a prema mjestu stanovanja.To me zanima jer u travnju ili svibnju bi išao na pogoršanje bolesti ,ali neznam kud predavati papire ,.Molim Vaša iskustva ,hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ante3 odgovoreno: 11. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. Kad sam ja početkom prošle godine išao predati zahtjev za obnovu postupka u Splitu su uzeli moj zahtjev iako se predmet nalazio u Zagrebu. Ovi iz PS Split su zatražili moj predmet iz ZG i nakon mjesec dana je stigao, te su me pozvali na komisiju. Poznajem nekoliko ljudi kojima je predmet stigao u PS iako ga nisu tražili tj. automatizmom. Najbolje ti je da pitaš u PS i da zatraže tvoj predmet ukoliko već nije stigao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 11. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. Ide ti idmah ,čim se vrati iz Mihanovićeve i dođe referentu u Tvrtkovu poslat će ga u područnu službu tvog mjesta prebivališta Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 11. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.