Jump to content

Predmet u PS prema mjestu stanovanja-kad i kako ?


zkova

Preporučene objave

Poštovani forumaši,možda ima tko iskustva oko navedene teme ,pa da ne zvrckam po raznoraznim uredima.Naime,u mirovinu sam otišao po čl.11 iz Morha,znači automatizmom moj predmet bio je proslijeđen u PS Hzmo-a, Tvrtkovu ZG.Sad kad sam dobio rješenje o mirovini ,te se žalio na istu (žalba nije prošla,te se neču žalit upravnom sudu)moj predmet je okončan.

Zanima me dali to ide automatizmom ili na koji drugi način da se moj predmet prebaci u PS HZMO-a prema mjestu stanovanja.To me zanima jer u travnju ili svibnju bi išao na pogoršanje bolesti ,ali neznam kud predavati papire ,.Molim Vaša iskustva ,hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad sam ja početkom prošle godine išao predati zahtjev za obnovu postupka u Splitu su uzeli moj zahtjev iako se predmet nalazio u Zagrebu. Ovi iz PS Split su zatražili moj predmet iz ZG i nakon mjesec dana je stigao, te su me pozvali na komisiju. Poznajem nekoliko ljudi kojima je predmet stigao u PS iako ga nisu tražili tj. automatizmom. Najbolje ti je da pitaš u PS i da zatraže tvoj predmet ukoliko već nije stigao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija