erda objavljeno: 6. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 6. ožujak 2008. Molim vas da mi izračunate kolika bi mi mogla biti mirovina. Od mjeseca ožujka 1991. g. do mjeseca lipnja bio sam u SJP / MUP /, nakon toga 2 g. u ZNG / 1.A. brigada /. Za vrijeme ZNG-a bio sam 6 mjeseci u logoru Glina. Ponovno sam se vratio u policiju, gdje još uvijek radim sa zvanjem viši policajac, a na radnom mjestu policijskog inspektora / krim policija /. Imam trajnu invalidnost od 50% od 1996. godine, sada sam na bolovanju 10 mjeseci zbog PTSP-a. Bio sam u šaringradskoj na komisiji gdje sam onesposobljen za obavljanje OSO zbog posljedica sudjelovanja u DR. Čekam poziv tvrtkove. Molim izračun mirovine 100% vojno ili 80 % vojno/ 20% civilno. pozdrav svim braniteljima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. opća 100% 8200 kn 80-20 7200 kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jack_Bauer odgovoreno: 29. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2008. Zanima me da li skraćeno radno vrijeme (4h) u privatnoj firmi može utjecati na iznos prijevremene mirovine? Branitelj sam, dragovoljac, pripadnik specijalne policije…. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 29. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2008. """još uvijek radim sa zvanjem viši policajac, a na radnom mjestu policijskog inspektora / krim policija /. Imam trajnu invalidnost od 50% od 1996. godine""" što reći na ovo ? ljudi sa završenim fakultetom dipl.kriminalisti pa nezaposlen nema potrebe za tim zvanjem,a ovo kad pročitaš ne možeš vjerovati ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tigar34 odgovoreno: 30. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. Bok prijatelji samo da se nadovežem na ovu temu izračuna mirovine! Dobio sam rješenje u kojem stoji opča nesposobnost 80% vojno, 20% civilno! Dragaovoljac iz 1991, 60% HRVI trajno, vojnik! Iznos mirovine 4,500 kn! Dali je to ok po izračunima? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 30. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2008. tako nešto jer vojni dio iznosi 4.300,00 kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.