Jump to content

prodaja udjela


Delta70

Preporučene objave

Nemoraš prodat sve udijele ,ali nemoj ništa već sam par puta napisao do sada ste živjeli bez tog novca možete i od sada.Ostavite to djeci možda če za jedno pet do deset godina nešto i vrijedit nek imaju nešto i od vas sem ordenja i zastave (koju će naravno dobit besplatno od države) :amen:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad dođe vrijeme ,pomno ću razmotriti cijelokupnu situaciju,sve ovo što se sad piše su puka nagađanja,jer promjena će biti još,nadam se ne na štetu nas istinjskih branitelja.

Recimu ,ak dobijem ponudu i na crno 4-5 € po BODU ja ću prodat -zasto ne?! Pa sve to X4000bodova je lijepa sumica...hehhehe pozdrav i strpljivost ,te kad dođe vrijeme 5 x razmislit bolje nego se jedanput zeznut... :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slažem se da udijele netreba prodavati odmah ali svakako moramo biti oprezni ovo sa čuvanjem za dijecu čuvao ja svoju uvoznicu mislio ako nekupim ja kupiće mi sin pravi auto zašto je iskoristiti za vozilo sa šrota e toga se bojim ako fond klekne a u to dali može ili ne se nekužim opet ću ostati bez ićega pa zato pamet u glavu bolje vrabac u ruci nego golub na grani :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slažem se sa ostalima da treba fond sačuvati ali ovi sa dva pišanja u ratu i Lažnjaci če poletjeti prodati jer ih je frka. Njih je više nego nas dragovoljaca a ja znam da su na platnim spiskovima bili : tamburaši, nogometaši, boksači i drugi po brigadama. Zato neče objaviti registar jer bi se znalo ko ih je ubacio. Jedino su Taburaši vidjeli ratišta kad su nam dizali moral. Ti isti koji su tima sad sve omogučili, bez stida i srama- kao nas zastupaju u udrugama i medima- kao su protiv lažnjaka

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gospodo !

Meni nešto nije jasno,u svezi ovoga o ćemu se piše,

zašto bi se ugasio fond,kad krene prodaja udjela branitelj xy proda svoje udjele , a te udjele kupi neki yx čovjek na burzi ,tu se ne mjenja ništa osim što je sad vlasnik udjela yx ,a ne xy,tako da ne vidim razlog za gašenje fonda,udjeli će se obrtati kao i dionice na burzi,mislim da nitko od mešetara nije lud i da kad pokupuju udjele od branitelja da neće čekati pripis i ostalih firmi i time povećati svoj ulog.

Molim pojašnjenje ,ako tko se više razumije u problematiku .

Mišljenja sam da ne treba prodavati udjele. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija