jura2 objavljeno: 17. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 17. ožujak 2008. Da li netko zna točan datum roka u travnju ? Da li u stvari ima kakav link gdje se ovi datumi objavljuju ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 17. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. ja mislim da rokove neces naci, ispiti se obicno polažu četvrtkom i petkom verovatno kad se nakupi dovoljan broj kandidata. A svoj rok ćeš saznati kada dobiješ poziv Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 17. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. nema objava rokova, ispiti se održavaju četvrtkom i petkom svakog tjedna u pravilu od prijave do dana ispita prođe ti mjesec dana, a poziv dobiješ 15 dana prije ispita, imaš pravo na 7 slobodnih dana za spremanje istog Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrva odgovoreno: 28. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2008. Ja idem 11.04. ! Tko će samnom? Učim iz knjige, pri kraju sam prvog čitanja, pa posebni dio , pa ponavljanje? Hoće li to biti dosta??? Kvragu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 1. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. To samo ti znaš oće biti dosta. Poskidaj pitanja sa Legalisa pa se propituj ili neka te netko drugi ispituje pa ces vidjeti da li je dosta Koji ti je posebni dio? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrva odgovoreno: 6. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 6. travanj 2008. Branitelji Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. Ljudi dobio sam poziv za 24.04. i mogu vam reći da me je iznenadio nešto mi je brzo stigao . Nema više zezanja sad mi se noge tresu na pomisao samog polaganja a što će biti kasnije to samo znaju oni koji su polagali Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. A kaj bi bilo??? Vidim da ti sve ide po normali... 1. Sad si u faz i:svejk: To je o.k. i potpuno normalno. 2.Ti nama javiš: Piroman položiooooo/laaaa!!!! 3. Mi tebi uzvratimo 4. Enigma je jedino koliko ćeš izdržati u ovoj fazi P.S. Se bu bilo dobro!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. :hvala: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vrandolac odgovoreno: 7. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 7. travanj 2008. piroman drž se i hvala na skripti koju si mi expres poslao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.