prda objavljeno: 9. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2008. Danas sam čuo da u petak 11.04 počinje isplata dividende.Zanima me gdje mogu podić lnovac a nije mi jasno šta kažu da 11.51 udio ide po članu fonda,po tome svi mi bi dobili cca 120.kn a ja imam 42 udjela. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. to je prosjek po branitelju, na 500 000,a osobno svatko ima drugacije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 9. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2008. Ti ćeš dobit 915,18 kn od dividende.Udjelničara ima 525 000 a ti imaš 42 netko 52 treći 5 i kad to sve zbrojiš i podjeliš dobiješ 11,51 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. i novac podižeš u fini, pnesi kopiranu potvrdu o udjelima i osobnu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sutina odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. Dali su stigla nova rješenja o udjelima ja još nisam dobijo novo rješenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pesimist odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. Mislim da novo ide samo onima koji očekuju neku promjenu stanja nakon žalbe, nasljedstva i slično. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 10. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2008. Kod mene nije bilo nikakove promjene, ali dobio novu potvrdu, mada je bilo rečeno da će ići samo onima kojima su nastale promijene ili se radilo po prigovoru ili žalbi. Ako nisi donio novu, vrijedi i "stara" Potvrda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.