ZAGI objavljeno: 21. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 21. travanj 2008. Polako se približavaju termini godišnjih odmora, lijepo Vas molim da pojasnite meni, a vjerujem da će mnoge interesirati slijedeće: - da li vlasnici kuća za odmor trebaju plaćati RTV pristojbu obzirom da ju plaćam u mjestu gdje živim(čula sam da trebaju platiti za 3 mjeseca u godini, što ne vjerujem da je točno), - da li je kontroloru potrebno predočiti uplatnicu na kojoj je vidljivo da RTV pristojbu plaćate u mjestu stanovanja? - ili nešto drugo Molim da li netko može pojasniti, da ne doživljavamo neugodne situacije i na odmoru. Zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lutjena odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. Prema članku 2. Odluke o načinu prikupljanja-naplati RTV pristojbe niste dužni plaćati RTV pristojbu u vikendici, ako je već plaćate u mjestu stanovanja. Savjetujem vam da ponesete sa sobom uplatnicu o plaćenoj RTV pristojbi, tako da je možete predočiti kontroloru ako zatreba. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 28. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. travanj 2008. Koliko sam ja shvatila od kontrolora, ali ti stalno nešto muljaju i zlorabe, koliko tv prijemnika - toliko RTV pretplata! Iz toga mi se učinilo da je to nekakav porez na tv prijemnik, slično kao porez na prozor u tursko doba Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 29. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2008. Koliko prijamnika - toliko pretplate je pravilo za pravne osobe. Malim ljudima je zakondavtsvo vrlo blagonaklono. Važno je da plaćamo pretplatu za jedan prijamnik, a smijemo ih imati razmještene gdje god i koliko želimo. Dakle, oni koji imaju previše prostora, a nemaju lovu za vazu iz dinastije Jing, smiju si za popunjavanje prostornih praznina kupit (čak i slušat i gledat!) novi TV ili radio prijamnik. I to nije sve!!!! Možemo slobodno kupiti i novi hladnjak uz koji nam gratis nude TV! I sve to uz bez potrebe konspirativnog djelovanja u slučaju dolaska kontrolora!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 1. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2008. Ha, znači tako. Kontrolori vole malo pobrkati fizičke i pravne osobe! Čpr, mojoj mami naplatili sve zaostatke za vikendicu, iako je plaćala u Zagrebu. Spopali je na moru prije koju godinu i služe se metodama zastrašivanja i prinude. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lutjena odgovoreno: 1. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. svibanj 2008. Obratite se HTV-u i tražite povrat novca. Vašoj majci nisu smjeli to naplatiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
blitvar odgovoreno: 15. prosinac 2008. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2008. SUDSKI SPOR POKAZAO DA NACIONALNA TELEVIZIJSKA KUĆA NEMA ZAKONSKE OSNOVE ZA SEZONSKI »HARAČ« Oni koji su želeći izbjeći navlačenje po sudovima i platili dodatnu pristojbu za tri ljetna mjeseca, sad mogu tek žaliti zbog svoje benevolentnosti. Krčki iznajmljivači oslobođeni plaćanja RTV pristojbe Krčki iznajmljivači soba i apartmana dobili zadovoljštinu u sporu s HRT-om. KRK – Da je praksa sezonske naplate rtv pristojbe vlasnicima televizijskih prijamnika »raspoređenih« po sobama i apartmanima pružatelja usluga u domaćinstvu u najmanju ruku problematičnog karaktera, potvrđuje i nedavno rješenje Prekršajnog suda u Krku. Sutkinja Mirjana Crnković-Tomac tako je, kako su nam dokumentirali neki iznajmljivači, ... Izvor: Krčki iznajmljivači oslobođeni plaćanja RTV pristojbe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spinn odgovoreno: 11. kolovoz 2009. Dijeli odgovoreno: 11. kolovoz 2009. Ima li tko cijeli clanak,da se vidi na sto su se pozvali ti iznajmljivaci? Novi List daje samo dio clanka online... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.