vukovar objavljeno: 17. lipanj 2008. Dijeli objavljeno: 17. lipanj 2008. Poštovani urednici,portal mi se sviđa u novom ruhu,ali bih imao jedno pitanje. zašto kad dođem na stranicu legalisa srednji dio stranice mi je jako spušten dolje,znaći vijesti ili forumi uvjek se nalaze dosta ispod svih obavijesti , ako ste skužili o ćemu pišem,da li je to kod mene kvar ili kod vas,prije je bilo sve u nivou. Bok Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 17. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2008. U ovom se trenutku koristite Internet Explorerom kao browserom, a on u trenutno tako učitava skriptu. Ostali browseri rade optimalno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 17. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2008. Šta se to dešava sa Legalisom od kada je u novom izdanju, naime nekad je sve išlo brzo, dok danas dok pogledam par postova treba cjela vječnost, svaki post otvara po desetak sekundi.Mislim da nije do mene jer na drugim stranicama sve uredno i brzo radi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zex odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. Hvala na upozorenjima. To su sitne cijene prelaska na novu platformu da se pojavljuju bugovi na čudnim mjestima, pa nam uzme vremena dok ih lociramo i otklonimo. Oba problema o kojima pišete se dešavaju samo u Internet Exploreru, i to samo nekim korisnicima, poznati su nam, i naš IT pronalazi načine kako ih otkloniti trajno. Najbolji način da ih vi sami brzo otklonite je koristiti se npr. s Mozilla Firefox browserom, koji možete potpuno besplatno skinuti, a koji je daleko brži od Intenet Explorera, ne samo za učitavanje Legalisa, već i svih drugih stranica. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. Ni Mozilla ne pomaze - vec dva dana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. hm... ovo posljednje i nije baš točno... moguće da se radi o nečem drugom jer... na FF-u radi sasvim normalno... usput: link na 3-cu win ovdje, mac ovdje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. na internet exploreru sam tio pucat u komp, sad sam na operi i radi odlično. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 18. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2008. Opera je jedan od najbržih browsera, a K-meleon je najbrži. Preporučujem jedan od ta 2, ako Vam IE i Mozilla ne rade dobro. Operu možete skinuti ovdje. K-meleon možete skinuti ovdje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mike06 odgovoreno: 19. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2008. Pokušajte instalirati MAXTHON 2.1.1 Iako je to Shell od Internet Explorera, ja na njegov rad nemam zaista nikakvih primjedbi. Osim toga, ima skinove za svačiji ukus Good luck! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zex odgovoreno: 27. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2008. Problem s spuštenim vijestima se događao u Internet Exploreru 6, dok u novoj verziji 7, i svim drugim browserima je sve radilo normalno. No, to je otklonjeno prije koji dan. S veseljem javljam da je danas otklonjen i problem s brzinom učitavanja foruma u Internet Exploreru, u kojem ipak surfa najveći broj posjetitelja Legalisa. Ispričavamo se svim posjetiteljima i korisnicima na smetnjama i neugodnostima koje su se pojavile kao posljedica prebacivanja na novu platformu. Potrebno je malo vremena da ih se sve bugove koji se pojave locira i pronađe pravi način za njihovo ispravljanje. Hvala svima koji su nam prijavljivali probleme s kojima se susreću. Njihove obavijesti su nam od velike pomoći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.