Jump to content

molim savjet


jodax

Preporučene objave

zena mi je u 2mj 2008 predala zahtjev za rastavu braka,medjutim posto sam napustio zajednicko domacinstvo

prijavio sam se kod prijatelja ali tamo ne zivim a on je u medjuvremenu otisao u njemacku pa stoga nisam mogao primiti poziv za raspravu,premda zena zna gdje sam sad ali nije htjela raci na sudu za moju adresu niti je htjela mene obavjestiti a meni sad kaze da me trazi policija

zbog neodazivanja sudu?interesira me dal je to moguce ili postoji nekakva druga alternativa sto da radim?citao sam na forumu da sud moze razvrgnuti brak i bez jednog od brcnih drugova,jel moguce provjeriti u palaci pravde da se doista vodi spor?

molim savjet sto da radim

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da pita ženu - :smijeh:

 

Odi na sud sa osobnom iskaznicom, u upisnik (pisarnicu) i traži uvid u spis. Na to imaš pravo kao stranka u postupku. Reći ćeš da si tuženik u postupku za razvod braka, svoje ime i prezime i kako se tužiteljica zove i preziva, i pronaći će predmet u kompu, te na osnovi toga izvaditi spis i dati tebi na uvid. Zapiši si broj spisa za idući put kada budeš tražio uvid.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

darla_ je napisao:

tvoj je savjet ionako identican. samo sto tebi u potpisu pise "diplomirani pravnik" sto ti je ionako za k. buduci da isto ne mozes upisati u radnu knjizicu.

 

Zvanje mi je upisano u radnu knjižicu. :namiguje: A čuj, zašto komplicirati (zvati bivšu) ako može pojednostaviti (provjeriti sam) :namiguje: Ja uvijek gledam što je pragmatičnije :namiguje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

darla_ je napisao:

daj podjeli onda s nama svoje tajne :-D

 

moja frendica je diplomirala na pf-u i pri pokusaju upisivanja zvanja u radnu knjizicu su joj rekli (u gradskom uredu) da nije u skladu s nomenklaturom i da to stoga ne mogu upisati..

 

???

 

ma to su gluposti!

 

ej evo samo da ručam, pa ću ti dati odgovor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija