Floki objavljeno: 5. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 5. kolovoz 2008. Draga Mare, budući u stopu pratiš moj korak i budući nikam' bez tvog budnog oka mrdnut' ne mogu , Maro Maro Marice, pokorno, reci, molim te: Maro Maro Marice dušo moja i srce Maro Maro Marice zašto vičeš na mene :baba: Svako veče iste stvari Kad na Legalis dođem ja Ne može da šuti Čujem samo Forumaši svi je znaju Ne može da šuti Naša Mara 500 riječi ima u minuti :glavomozid: Maro Maro Marice Dušo moja i srce Maro Maro Marice Tko to tebe navije Maro Maro Marice Sunce mi najmilije Maro Maro Marice Pričaj malo sporije :moli: I dalje draga volim te Ali razvod hoću ja dok mi zaklon nije postala ova stolica Ti si žena jaka, ti si zmaj od tebe me hvata panika :panika: Stalno brojiš sate i minute Bježim ja pod druge skute Maro Maro Marija Ne bi se dogodilo Ništa od ovoga Da me nisi prisilila ti Korpicu da ti uručim Maro Maro Marija Da si manje Da nisi na me vikala :megafon: Bili bismo sretni mi K'o dva bijela goluba Ja ti sada odlazim Maro Maro Marice Kupim svoje Krpice.. I pjevam: A sad adio... A sad adio... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Izgleda da Legalis postaje mjesto za objavljivanje lirike.. Cini se po zadnjem objavljenom djelu - i epske poezije. Nije me briga, rece netko, ali bilo bi steta da se pocne objavljivati i proza. Buduci da je autor ovog dirljivog ljubavnog djela, u skladu sa Zakonom o autorskim pravima, jos uvijek u mogucnosti svojevoljno raspolagati svojim djelom i njegovim umnozavanjem, moli se isti da udovolji zamolbama sire citalacke javnosti te nepristiskanjem tipke "uredi" odrzi djelo pred ocima zadivljenih citatelja. Naime, isti je autor nedavno na jednom drugom izlozbenom prostoru, doveo do srcedrapateljnih scena obospolnih promatraca brisuci gumicom "predivne umjetnicke fotografije svojih donjih ekstremiteta" (citat jednog zadivljenog posjetitelja). Takodjer se obavjestava autor da je svakako uputno pricekati odgovor i svimapoznate nadarene muze, cije djelo, nadamo se, nece izostati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Ako je tako raznježila Flokija, mogu si misliti što će biti kad podnese ustavnu tužbu. Imat ćemo nastup klape Ustavni sud, bit će slikoviti onako u togama, s prvom rimovanom i uglazbljenom presudom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. A cujte, sto je sve ovaj narod ovdje prezivio bilo je i vrijeme! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. KroničnaStranko, nemoj misliti da moja pjesmica nije uglazbljena Samo za Mariju angažirao sam glasovne kapacitete jednog umjetnika kojega se doduše izvedba samo u manjem dijelu razlikuje od one dolje pjesmice objavljene. Samo za Mariju: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. KronicnaStranka je napisao: Ako je tako raznježila Flokija, mogu si misliti što će biti kad podnese ustavnu tužbu. Imat ćemo nastup klape Ustavni sud...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Članke Ustava bi trebali interpretirati soprani, članke zakona tenori, uz dramatičnu pozadinu basova. Ostal bi trebali nositi baritoni, mirno ali snažno i dramatično. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Razveselila me pjesmica, a osobito spot - urnebesan je. A volim i komentare na You Tube-u, ima puno debilane tamo. Zato faaaalaaaa! A Kronicna Stranka zeleni zbog moje ustavne tužbe Da je jos vidi kako je virtuozna, poprimio bi tirkiznu boju Morti dojde na red prije njegove 3! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Btw, Persevera, ta fotka Flokijevih nogu mislim da nikad nije bila tamo, 'u postu br. 40'. Vjerojatno ne zna umetnuti fotku. Bome, ni meni nije uspjelo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zeljanznanja odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. E Floki Floki Ljubomoran sam Morat ću i ja neki pjesmuljak zmislit Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. E moj zeljanzanja, vidite vi kakva su vam vremena dosla :tuzan: ni noge vise nisu dovoljne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zeljanznanja odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Da, deprimirajuće. Promjenit će se to, vjerujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Za našu Maru i Flokija (za našeg Roka i Cicibelu ) ,za njihovu ljubav,za ustavnu tužbu i sve drugo lipo na Legalisu spiva sam ovu skromnu baladu,odnosno pilagodio postojećoj situaciji pismu ''Ča je život vengo fantažija'' Glazba: Zdenko Runjić Izvođač:Oliver Dragojević To je bilo ka u priči,Legalis je misto radnje,Floki pravom sve rješava.. Mare ga u stopu prati,on ju pravo podučava,bolila je digod glava. Trči vrime, cvili maška, ustavna ih tužba snašla Šaka suza, vrića smija ča je život vengo fantažija To je bilo ka u priči, kad su bili puno jidni, bombe, rašpe, livorvere Ali jubav sve izliči,on je bija vrstan pravnik,jemali su i kumpanje Trči vrime, cvili maška,ustavna ih tužba snašla Šaka suza, vrića smija ča je život vengo fantažija To je bilo ka u priči,Floki joj je spiva pismu,s puno srca,lipih želja Strasna jubav traje sada,nima više grubih riči,jer su prošle te nevere Trči vrime, cvili maška,ustavna ih tužba snašla Šaka suza, vrića smija ča je život vengo fantažija To je bilo ka u priči,vesela je Mare naša,jubav njena sve izliči Sve beštime, grube riči, sve je prošlo poput dima, vrime metlom sve pomete Trči vrime, cvili maška,ustavna ih tužba snašla Šaka suza, vrića smija ča je život vengo fantažija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. E to je reci lipota! Kako bi rekla newbie, sjedi cisti 5, ma sta 5! +5! Al' pitat cemo nji sutra sta su lipoga nosac snili, dok se tu balade po legalisu vezu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2008. Je,je,Persevera. Vidi se da nam fali naša Newbie,ali je pozdravljamo ma gdje bila Noćas mi se snilo, noćas mi se snilo Noćas mi se snilo moja bajna vilo.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Canis, prijatelju, sada mira više nemam Moram pjesmu novu da otpjevam.. Zove Mara Kumi, plače, Grcajući moli Vraaaati mi se, Flokače!!! Neću više vikat, neću, Mislit ću ja samo na našu sreću Ti si moja sreća mala za te sam se ja udala.. moli Mara, kumi, plače.. Persevera se zauzela: Vrati joj se Flokače.. Jadna Mara nije spala.. Cilu noć je prozujala.. Floki: ... Možda u nekoj drugoj priči.. a sad adio... a sad adio... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fikus odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Ima nekaj iz Obiteljskog? Ja sam se uživio i zajubio u Gogu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Samo za mog prijatelja Flokija,znajući da da mu je moja podrška potrebna,a prijatelji su tu kada treba i kad je najteže... Ljubav nas veže i spaja, samo ljubav Ljubav je bol, hej Floki moj Ljubav je preteška bol. Na svijetu ti nikog nemaš, samo Maricu Ljubav je bol, hej Floki moj Ljubav je preteška bol. Ustavna tužba nesretna,ljubav je pomutila Ljubav je bol, hej Floki moj Ljubav je preteška bol. Pjesmica tvoja nježna,srce joj ustreptala Ljubav je bol, hej Floki moj Ljubav je preteška bol. Mare te voli i ljubi,sreća si njena sad Ljubav je bol, hej Floki moj Ljubav je preteška bol. Biseru jadranskog mora, daj im ljubav Ljubav je bol,prijatelju moj Ljubav je preteška boool.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. fikus je napisao: Ima nekaj iz Obiteljskog? Ja sam se uživio i zajubio u Gogu Ima,ima ,Fikus.. Pozivamo cjenjenu Gogu da iskaže svoju slobodnu volju pred pučanstvom ovog foruma,a vezano za vašu časnu ponudu, kako bi mogli pokrenuti zakonski postupak Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mary08 odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. divota, same pjesnicke duse.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Hm. Našla sam se kao lik u ovoj priči, a bez ikakva vlastita djelovanja. Zanimljiv fenomen... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. marija_1495 je napisao: Hm. Našla sam se kao lik u ovoj priči, a bez ikakva vlastita djelovanja. Zanimljiv fenomen... A ne.. Itekako si ti svojim djelovanjem na forumu dovela do stihotvorstva Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Kako je lijepo rekla Notarica: ako nešto i krivo napišem, a bona fidae, naći će se netko da ispravi i onda se nešto novo nauči. Nije ovo virtualni odvjetnički ured, nit sam ja odvjetnik. Pak sam lik u ovoj priči bez svoje krivice. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Na Legalisu tom,kukavica kuka Pjesmice naše,Mari su postale muka Nemoj se ljutit,Mare dobra i mila Namjera naša, uvjek časna je bila Oprosti nama,čekamo te na kavi Jer mi smo samo,samo muškarci pravi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Canisu, prijatelju dragi, Razvod nikom nije lak. moraš u tom procesu biti jak. Mari našoj sad je tak-tak Na spomen razvoda Na oči joj pao mrak. Nema više kom da viče I minute broji Sad joj Floki život kroji Posredovanje tebi je u planu Al Canisu, šalu na stranu! No, ipak za dobra stara vremena i teška nevremena pozivam Maru na jednu dobru kavu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Znalo se da su nasi pravnici nagradjivani govornici na medjunarodnim natjecanjima studenata, ali da tu ima takvih pjesnickih talenata... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. marija_1495 je napisao: ... A Kronicna Stranka zeleni zbog moje ustavne tužbe Da je jos vidi kako je virtuozna, poprimio bi tirkiznu boju Morti dojde na red prije njegove 3! Sto posto. Odbacivanje ide puno brže od rješavanja Za Flokija: Gdje je najbolja kava u Osijeku? Ima li neka kombinacija da je kava dobra, a pogled na šarmantne pravnice? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. uh, pogled na pravnice možeš ostvariti iz bilo kojeg kafića nasuprot Pravnog fakulteta.. Jedno 6 ili 7 ih je u nizu.. doduše, to je pogled na studentice prava.. a pogled na dugonoge pravnice.. idealno mjesto za to je kantina suda u Osijeku Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Tebi se od samog spominjanja pravnica smantalo! Pitao sam za dobru kavu s možebitnim pravnicama kao opcijom, a ne za pravnice s kavom kao opcijom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. aha, ok dobra kava je u kafiću koji se zove San Francisco, a tamo ti zalaze i pravnice pa ćeš uz dobru kavu imati i dobar pogled Kad dolaziš u Slavoniju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fikus odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Ja sam se fakat, na smrt zatreskao u svoju Gogicu i nemrem si pomoć, i napisao bih joj nešto lijepo, pomagajte! Mislio sam na Dantea Alighierija, ali Inferno (pakao) baš ne ide uz izraze svojih osječaja prema svojoj ljubljenoj! Bez OBZ-a, plinskih ventila, redukcija, omovog zakona, čisto nešto lijepo za uši moga mišuljka! Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dragi naš Floki! Divim se nadahnuću, te iskazanim umjetničkim sklonostima. Ponovno se pokazalo kako je najbitnije imati muzu koja inspirira. Sve mi se čini da je vrijeme da službeno postaneš i Legalisov Pisnik i Poeta Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. canis je napisao: Ima,ima ,Fikus.. Pozivamo cjenjenu Gogu da iskaže svoju slobodnu volju pred pučanstvom ovog foruma,a vezano za vašu časnu ponudu, kako bi mogli pokrenuti zakonski postupak Fikus, obrati pozornost... Izgleda da ti se canis nudi za kuma Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. A bome ni sjor Canis ne zaostaje. Njemu nista ne fali za titulu Pisnik - Umitnik! Jerbo, bolje imat dva pisnika nego samo jednoga... Nika' se to ne zna, sta ce coviku u glavi zavrti, pa ode negdi vanka pisat... Eno tamo ko" Flokija jos pise da trazi posal, a dobija je, ma sta dobija, uzeja je ponudjena dva-tri posla! Najprije bila Slavonija, pa sa' Lipa Nasa, pa ce Regija, a di ce oni jos doc'... Na pismu Eurovizije, najmanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Persevera je napisao: Eno tamo ko" Flokija jos pise da trazi posal, a dobija je, ma sta dobija, uzeja je ponudjena dva-tri posla! Najprije bila Slavonija, pa sa' Lipa Nasa, pa ce Regija, a di ce oni jos doc'... Na pismu Eurovizije, najmanje dok ne bude crno na bilo - sve su opcije otvorene evo sad za ozbiljno: moj dolazak u Zagreb ovisi isključivo o poslovnoj ponudi jedne dame. a za Euroviziju.. ha. budemo Canis i ja i tamo dospjeli jednog dana Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. E, ovako, Pisniče i Poeto: kad ti upali poslovna ponuda te dame u Zagrebu, onda ćemo ti sredit i aranžmane za pjeeeeeesmice, studio, produkciju i gaže. Ne'aš frke. A Pisnika i Umitnika lipo pozovi da ti bude predgrupa Nakon toliko široke popularnosti će vam bit'prema već poznatom i uglazbljenom djelu koje ovom prilikom citiram: Nije lako bubamarcu (zum,zum,zum,zum) Bubamarinom muškarcu (zum,zum,zum,zum) Između tolikih bubamara (zum, zum, zum zum) Iste boje, istih šara naći koja je njegova Mara (zum,zum,zum,zum) Bubamarac mora vrijeme gubiti I sve bube redom ljubiti Buba Daru, buba Klaru, buba Baru (zum, zum, zum, zum) Dok ne nađe svoju Maru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Floki je napisao: aha, ok dobra kava je u kafiću koji se zove San Francisco, a tamo ti zalaze i pravnice pa ćeš uz dobru kavu imati i dobar pogled Kad dolaziš u Slavoniju? U Osijek nailazim tu i tamo, jednom-dvaput godišnje. Za sada nemam u planu, ali je dobro znati važne stvari. Ako voliš espresso, u Zagrebu preporučujem Eli's caffe, Ilica 63, malo prije Britanskog trga gledano u smjeru zapada. Tamo sam navraćao dok sam radio u tom dijelu grada. Prvorazredni espresso na talijanski način, s malom modifikacijom u količini u odnosu na original, tako da ne pokriva samo dno šalice nego možeš nešto i popiti. Nešto je skuplji nego drugdje, ali vrijedi. To nije kafić nego baš caffe - nema pive, sokova, ništa - strogo specijaliziran za kavu. Cijeli caffe je velik koliko i malo veći toalet u boljem restoranu. Ako se tvojoj dami u Zagrebu bude žurilo, ovo je dobro mjesto za bliski kontakt s nogu. Pravnica među gostima baš nisam uočio, ali sam vidio neke od velikih odvjetnika (velikih po gabaritima i po tome da brane kapitalce pa su po novinama). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fikus odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Evo sam dindilirao po Google-u i naišao na Micu Trofrtaljku: Ja sam svoju malu naučio reda, joj kad me ljubi, da me ne ujeda! ..... ili Jedan bezobrazan doživi orgazam pa bili sretni i veseli... (pa nemrem to poslati svojoj ljubavi preko e-maila) Kako bi reagirala moja Bubica! Canisa uvjek za kuma, ali moram srediti zadnje ročište sa bivšom! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Newbie ulazi za uvijek sa ovim prilogom u Velike Legalisove Anale Nije lako bubamarcu (zum,zum,zum,zum) Bubamarinom muškarcu (zum,zum,zum,zum) Između tolikih bubamara (zum, zum, zum zum) Iste boje, istih šara naći koja je njegova Mara (zum,zum,zum,zum) Bubamarac mora vrijeme gubiti I sve bube redom ljubiti Buba Daru, buba Klaru, buba Baru (zum, zum, zum, zum) Dok ne nađe svoju Maru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dakle, opet se sve zavrtilo do: klikni-ovdje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Kronična Stranko, ovaj kafić koji sam ti naveo je također specijaliziran za kavu.. ima svakakvih vrsta.. i ista stvar.. "poznati" ga pohode.. ali se u njemu (mislim) može naručiti i nešto drugo osim kave.. uglavnom atmosfera ugodna, a kava skupa.. al barem dobiješ veliku šalicu kave vrste koju u običnim kafićima ne možeš naručiti.. hvala za savjet za zg Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Eli's caffe, Ilica 63. Dva tipa uzajamno se promatraju. Pijuckaju kavu i mjerkaju. Prvi (misli)- Hm, ima li ovaj 25 godina, ili je tu negdje... Gledaju nezainteresirano kroz prozor, ali se i dalje odmjeravaju. Drugi(misli)- Ima li ovaj 4 banke, 5 mozda, ma neee? Vidi se da ga konobar pozna. Izgleda da tu redovito zalazi. Prvi (misli)- Hm, cini mi se kad je narucivao da malo slavonski zateze. Drugi (misli)- Ma, da, kako samo gleda ovu zenu kad se okrene. A pravi se totalno nezainteresiran. Ma to je sigurno on... Drugi se odvazi, pridje i kaze: - Oprostite, vi ste Kronicna Stranka, zar ne? Prvi (uvrijedjeno): Ma sto ti pada na pamet, ja sam Fikus! A ja tebe vrebam da mi napises ljubavnu pjesmu za Gogicu Bobicu! Naravoucenije: Buduci da su vrli moderatori na ljetnom tempu, i ne odrzavaju partyje u svom kaficu, nisu primijetili da se ovdje razne reklame drugih konkurentskih lokala vrzmaju. Pa su legalisovci nahrupili u majusni lokalcic kraj Britanca. Aparati (samo za kavu) samo zuje, li ga zuje! No kad se budu vrnuli u lijepi Legalis grad, reci ce da nisu namjerno izbrisali ime kafica u cilju poticanja konkuretnosti u telekomunikacijama!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Nije to nikakva konkurencija za partyje, Elis nema uvjete, svi bi ostali pred vratima pa bi policija mislila da su nenajavljene demonstracije. Tako je mali da je njegov toalet tako mali da u njega stane samo pi.., a ruke se moraju prati jedna po jedna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Prvo, tko je Goga u koju se zaljubio Fikus? Jel netko zna? Nemrem sve ovo pratiti, samo dijagonalno čitam. Priznajem, zanimljivije nego chat na iskrici Ipak je ovo exkluzivni klub Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. KronicnaStranka je napisao: marija_1495 je napisao: ... A Kronicna Stranka zeleni zbog moje ustavne tužbe Da je jos vidi kako je virtuozna, poprimio bi tirkiznu boju Morti dojde na red prije njegove 3! Sto posto. Odbacivanje ide puno brže od rješavanja Dream on dreamer... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Prvo, tko je Goga u koju se zaljubio Fikus? Jel netko zna? Nemrem sve ovo pratiti, samo dijagonalno čitam. Priznajem, zanimljivije nego chat na iskrici Ipak je ovo exkluzivni klub Marija_1495, ako budete citali dijagonalno moglo bi vam se dogoditi ovo Jer svi znamo da Canis zna, pa on je kum! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. marija_1495 je napisao: Prvo, tko je Goga u koju se zaljubio Fikus? Jel netko zna? Ma... ne računa se uopće dok joj poštovani fikus na ovome mjestu ne spjeva pjeeeesmicu po uzoru na predhodnike. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. fikus je napisao: Canisa uvjek za kuma, ali moram srediti zadnje ročište sa bivšom! Ima l' 'kogod da malko pogura predmet? Da ne bude: svirajte mi Jesen stiže dunjo moja, jesen raanaaaaa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. marija_1495 je napisao: KronicnaStranka je napisao: marija_1495 je napisao: ... A Kronicna Stranka zeleni zbog moje ustavne tužbe Da je jos vidi kako je virtuozna, poprimio bi tirkiznu boju Morti dojde na red prije njegove 3! Sto posto. Odbacivanje ide puno brže od rješavanja Dream on dreamer... Pogrešna primjena opcija Legalisa i pogrešno utvrđeno činjenično stanje. Prvo: kriva upotreba citata, tekst posta je u okviru pa se ne razlikuje od citata. Drugo: My favourite je "I have a dream", a ne "Dream on dreamer". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Kronična Stranka, pa razme se da je to tvoj favourite! To s citatima se često događa, nema prozorčića za upisivanje odgovora na citat. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. marija_1495 je napisao: KronicnaStranka je napisao: marija_1495 je napisao: ... A Kronicna Stranka zeleni zbog moje ustavne tužbe Da je jos vidi kako je virtuozna, poprimio bi tirkiznu boju Morti dojde na red prije njegove 3! Sto posto. Odbacivanje ide puno brže od rješavanja Dream on dreamer... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. marija_1495 je napisao: Kronična Stranka, pa razme se da je to tvoj favourite! To s citatima se često događa, nema prozorčića za upisivanje odgovora na citat. Dakle, pogrešno utvrđeno činjenično stanje je protustranka priznala. Tvrdnja o citatima je netočna što dokazuje moj prethodni post (i ovaj, i svi drugi s citatima). Dakle, slučaj je zaključen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Nije bome, jer se nekad desi i da nema tog posebnog prozorčića. Da ga ima, zašto bi čovjek pisao u ovaj s citatom?!? Da mu bude ružan post? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 6. kolovoz 2008. Persevera je napisao: Prvo, tko je Goga u koju se zaljubio Fikus? Jel netko zna? Nemrem sve ovo pratiti, samo dijagonalno čitam. Priznajem, zanimljivije nego chat na iskrici Ipak je ovo exkluzivni klub Marija_1495, ako budete citali dijagonalno moglo bi vam se dogoditi ovo Jer svi znamo da Canis zna, pa on je kum! E, OVO je genijalno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. marija_1495 je napisao: Kronična Stranka, pa razme se da je to tvoj favourite! To s citatima se često događa, nema prozorčića za upisivanje odgovora na citat. ne događa se često već se ti ne znaš služiti tipkovnicom i mišem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Pa reći ću ti zašto se to događa, jer ti ne znaš pak pogrešno nagađaš. Citat mora počimati s rječcom "quote" i završavati s rječcom "quote". Ako tome nije tako, odgovor na citat neće se pokazati u novom prozoru. Ali, ja se ne mogu zamarati s takvim formalnostima, jer bih krepala od dosade. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. marija_1495 je napisao: Pa reći ću ti zašto se to događa, jer ti ne znaš pak pogrešno nagađaš. Citat mora počimati s rječcom "quote" i završavati s rječcom "quote". Ako tome nije tako, odgovor na citat neće se pokazati u novom prozoru. Ali, ja se ne mogu zamarati s takvim formalnostima, jer bih krepala od dosade. mora završavati sa / quote - vidiš ovu crticu ispred? E ti često ostaviš jedan "quote" više pa je to tvoj problem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Ajme meni,šta se ovdi događalo dok me nije bilo A ja po ovim vrućinan trčem okolo ki pravi kum i pripreman vinčanje Kupija san barjak,pivca i gun i janjce naručija :-D Bogu 'vala iman ništo ojra i dolora pa ću i dar pripravit,a neće pofalit ni za popa :-D Ma me muči di ću konfetiće i buket za mladu nać (sritna joj majka koja ga u'vati :-D ) Ajde,šjora Newbie i šjora Persevera pomagajte,nećete samo u svatove doć ,nije red da kum i 'vaki čov'k sam sve radi... A bravo,iman i ideju kako bi vinčanje moglo bit...Aj pogledajte More li 'vako: http://www.youtube.com/watch?v=SVTVdF0JMJw http://www.youtube.com/watch?v=CDsVPm61fUY A ni ovo nije za bacit http://www.youtube.com/watch?v=xntfem8lfDo&feature=related : :-D Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Cujte sjor Canis, ne znan ja sta se to ovdi sprema, ali Fikus mora izabrat, a i mlada bi po pravilima legalisa trebala prva rec da je dobro cula ono " A ti tri koraka iza mene silo necista! " (Pa da ne bi kasnije umisto na vincanju zavrsili prije na sudu, a bez vincanja...) A to se vi ka pravi kum drzite tradicije, obicaja, pa trcete okolo po ovim vrucinan Bravo, bravo tako i triba, pa to je Fikus i trazija - jednu uzdanicu i pravoga kuma! A i mi cemo koji dolor izvadit, stvarno je covik zasluzija, bome se i na legalisu naradija! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Je,mlada mora lipo doć na Legalis i kazat svoju volju prije vinčanja.Njezina će ionako bit i prva i zadnja nakon vinčanja A šta ću,moja šjora Persevera,kumstvo je velika čast,a šjor Fikus je izabra i na meni je sada da ga ne razočaran.Zato idem popodne u butigu vidit ima li kakvi lipi veštit,bile boje i isto takve špic postole A vi, ako ćete dat koji dolor,budi van na volju,a ni kune nisu za bacit,uzet ćemo,naše su Nego, vi i šjora Newbie potrudite se za konfetiće i buketiće,znate kako je muškome to kupovat. Šjor Floki bi triba preuzet svu zakonsku proceduru,jer ovo je prvo vinčanje na Legalisu ,a dosada su bili samo razvodi,pa se ne bi smilo falit.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 7. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 7. kolovoz 2008. canis je napisao: Ajde,šjora Newbie i šjora Persevera pomagajte,nećete samo u svatove doć ,nije red da kum i 'vaki čov'k sam sve radi... Aaaa, šjor canis, ča ste se ustresli o'straja? Mi ćemo pribavit mužiku... i konfete... i cviće... I narikače... ovaaaaaj, djeveruše. I svaašššššššta jošššššš... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fikus odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Ma tako upečatljivo vjenčanje neću imati, meni se čini, ni u svoje tri buduće inkarnacije života. Prvo moje vjenčanje: Urbi et Orbi u Gradskoj Vječnici i klopa u LIDU na Jarunu! Ovo jedva čekam, javit ćemo ja i moja Bobica-Gogica Marice divojko ovoga ja roda ti ne peri rublje kraj mojega broda Ja ću robu prati gdi je mene voja ti nisi gospodar od sinjega mora! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Ma šjor Fikus, nemojte biti skromni,prvi mačići se ionako bacaju u vodu.Ovo triba bit pravo 'rvacko narodno vinčanje.Ne vozite :-)brigu,sve je u kumovin rukama Vidim da su se šjora Newbie i šjora Persevera zauzele i više nego triba.Samo još nisu kazale imaju li namjeru 'vatat buketić kad ga mlada pribaci priko sebe ,a sve mi se čini da bi mogle i diveruše bit A tribale su i reć,ako se to smi znat, kako će se obuć, 'oće li bit i one u biloj boji, 'oće li imat cipelice na visoke take, kakva će im bit veštica, ispod ili iznad kolina:-D, ajde za frizuru neću pitat jerbo znan da će to u zadnji čas odlučit A vi šjor Fikus,ako mislite da nam dovedete šinjorinu Gogu na Legalis,morate joj zapivat jednu lipu serenadu ispod prozora, ,da joj se srce ustreperi,noge odsiku,a mozak pomuti. Evo jedna koja je prilagođena,a dokazana i provjerena,nema žene na svitu koja će joj odoliti,a posebno kad se zapiva muški, iz srca i duše Neka nam postelja bude ležaj od kamena škoja tamo ćeš nevista biti tamo ćeš postati moja... Neka ti haljina bude samotna čipka od pjene u njoj ćes nevista biti u njoj ćeš voljeti mene Odvest ću te na vinčanje juuuubavi mooja Odvest ću te na vinčanje Gooogice mooja Odvest ću te na vinčanje ovoga lita Ruže će za tebe rasti Kamen će za tebe cvasti Tamo daleko od svita imat ćeš doooom.. Sunce nek po nama lije Tamo daleko od judi Slušat ću kako se smiješ Gledat ću kako se budiš Neka nas tamo odnesu brodovi sudbine lude Dalje od ovog života gdje nam zbog ljubavi sudeee.. Odvest ću te na vinčanje juuubavi mooja Živit ćeš samo zame Gooogice mooja Odvest ću te na vinčanje ovoga lita Ruže će za tebe rasti Kamen će za tebe cvasti Tamo daleko od svita imat ćeš doooom...... Odvest ću te na vinčanje juuubavi mooja Živit ćeš samo zame Goooogice mooja Odvest ću te na vinčanje ovoga lita.............. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Lud si, Canisu :brije: :brije: :brije: :brije: :brije: :brije: :brije: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Floki je napisao: Lud si, Canisu :brije: :brije: :brije: :brije: :brije: :brije: :brije: Nepobitna činjenica,svaki sud bi je prihvatio u dokaznom postupku A šta živ čov'k tute more Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Persevera odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Un, pa un ne more nista? Tutekarce... Ali sjor Canis je i reka ovdikarce na Legalisu da mu je Miso Kovac uzor! Jeli tako? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fikus odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. canis je napisao: Ma šjor Fikus, nemojte biti skromni,prvi mačići se ionako bacaju u vodu.Ovo triba bit pravo 'rvacko narodno vinčanje.Ne vozite :-)brigu,sve je u kumovin rukama Ma ovo nisu bili mačići, nego debeli, punomasni, prefrigani, genetski modificirani mačori. Takve nemreš naći ni u svemiru, i nemreš ih samo tako bućnuti u vodu! Prava pravcata strašila, velim ti ja! A ja kao Pinocchio, poslušao svog nebeskog majstora Geppeta i pobjegao glavom bez obzira. Ali ja imam svoju Goooogicu, ljepoticu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Persevera je napisao: Un, pa un ne more nista? Tutekarce... Ali sjor Canis je i reka ovdikarce na Legalisu da mu je Miso Kovac uzor! Jeli tako? Tako je,dakuće,nemore drukčije šjora Persevera i nisan poreka,a je imate oko sokolovo Ka i svakon pravon Dalmatincu naš Mate-Mišo je uzor i idol,ma šta uzor i idol,ona nan je ko ćaća i mater zajedno Još je tute i Hajduk i Torcida i svi nosimo Dalmaciju u oku,a lančić oko vrata,pa bili Boduli oli Vlaji Evo jedna lipa i prigodna, kako samo Mišo zna Vraćam ti se, Dalmacijo, mati umoran san, negdi moran stati kad nan rane i dušu i tilo svako traži materino krilo Vraćam ti se, Dalmacijo, mati šalji klapu da me puten prati Zapivat ću našu od starina Dalmacijo, evo tvoga sina........... Ajde lipo guštajte ovdi: http://www.youtube.com/watch?v=O63N6r0fk7A&feature=related A nesmin zaboravit ni 'Ajduka, eeeee.. Rodila nas mater, učija nas ćaća Al'je jubav naša prema njemu jača Za našeg 'Ajduka ,naše srce bije Jer je splitski 'Ajduk ponos Dalmacije...... A tek Dalmatinke,ajme Gospe Sinjska i Sveti moj Ante od trinaest gracija Svaka tri jubavi ima ......Ma to će bolje reć Seve http://www.youtube.com/watch?v=ezIxq0w4ZYo P.s Sve je ovo uvižbavanje repertoara za najavljeno vinčanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. fikus je napisao: Ma ovo nisu bili mačići, nego debeli, punomasni, prefrigani, genetski modificirani mačori. Takve nemreš naći ni u svemiru, i nemreš ih samo tako bućnuti u vodu! Prava pravcata strašila, velim ti ja! A ja kao Pinocchio, poslušao svog nebeskog majstora Geppeta i pobjegao glavom bez obzira. Ali ja imam svoju Goooogicu, ljepoticu. Lipo je govorila moja pokojna baba:''Kad pošten čov'k nađe đavla unda ga samo brze noge mogu spasit'' Bome je bila u pravu,pokoj joj duši... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. canis je napisao: sve je u kumovin rukama Eeeeee, toooo je pravi kum: nije mu poskok u takujinu pa da ga se boji izvadit' iz 'žepa, eeee... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. canis je napisao: Samo još nisu kazale imaju li namjeru 'vatat buketić kad ga mlada pribaci priko sebe Pod materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujem: nema tih para... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. fikus je napisao: ...i pobjegao glavom bez obzira. Ali ja imam svoju Goooogicu, ljepoticu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Ma... šjora Persevera, ma jel' se i vama učinilo da kum malo špara na pršutima? To bi, ka' ono, išlo odma' uz barjak, pivca, gun i janjce? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
canis odgovoreno: 8. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2008. newbie je napisao: canis je napisao: Samo još nisu kazale imaju li namjeru 'vatat buketić kad ga mlada pribaci priko sebe Pod materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujem: nema tih para... Ajme šjora Newbie, ma je li to ja dobro vidin? Oli ste se zavitovali Sveton Anti na tu veliku pokoru? Evo ću ga odma zamolit da vas oslobodi od tog nepromšljenog zavita ,a on je duševan svetac, znan da neće odbit Ja mu se uvik molin kad mi je potriba. Lipo zapivan: Sveti Ante platit ću ti misu,samo reci lipe cure di su... :smijeh: I bome me nikad nije iznevirija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave