Jump to content

krivotvorenje potpisa...hitno!!


sirena12

Preporučene objave

ovako,moj tadašnji muž(sada bivši) prije godinu dana,bez moga znanja,razročio je ugovor o štednji u banci(na što je imao pravo kao vlasnik računa(a ja opunomoćenik)..te je uzeo dio novca sa računa a ostatak opet otišao u banku i sklopio novi ugovor za oročiti novce,za koji mu je trebao moj potpis kao opunomoćenika,a on je na temelju poznanstva službenice na šalteru u banci,slagao da sam ja bolesna kod kuće te da će on meni odnijeti ugovor kući da potpišem i vratiti se u banku kako bi zaključili ugovor,što mu je ona dopustila..naravno on je izašao i mene potpisao,te se vratio i sve fino sredio bez mog znanja,kako ja nebi skužila da je on podigao novce i potrošio na kocku..ugl..ima li smisla sada ga prijaviti za krivotvorenje potpisa,jer je time oštetio i mene,pola tog novca bilo je moje,a pogotovo jer sam ja kad sam saznala sve to otišla u banku,podigla sav novac koji smo kasnije podijelili u brakorazvodnoj parnici,ali pri podizanju novca uzeli su mi taj ugovor i ja nemam nikakvih dokaza.no čula sam da oni moraju u banci imati pohranjen taj ugovor te bi ga kod moje prijave policija trebala moći pronaći..kakve bi on mogao imati sankcije ako se taj ugovor pronađe i dokaže da to nije moj potpis,jer ponavljam on je to krivotvorio pri sklapanju ugovora,na što bise on mogao izvući da nije on potrošio taj novac...molim savjet hitno..i da čula sam da je zastara za to 4 godine..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovako, nažalost napravila si par grešaka. Ako je taj novac bio vaš zajednički onda ste oboje trebali biti navedeni kao deponenti, a ne suprug kao deponent, a ti samo kao opunomoćenik. Na taj način je on mogao rasplagati novcem kako je htio i banka pri prvom razročavanju nije ništa krivo napravila. Zatim, pri sklapanju ugovora jedan primjerak ide vama, jedan banci i nedopustivo je da ste im pri razročavanju dopustili da uzmu vaš primjerak ugovora samo što se banci ne da rovati po njihovim arhivama i registrima da bi našli svoj primjerak ugovora. Samo ste olakšali banci i ostali bez dokaza. Trebali ste reći banci da si kopira ugovor ako hoće, ali taj original je (bio) vaš i točka. Mislim da nemaš neke velike šanse u tužbi jer je tvoj suprug bio službeno vlasnik novca, a ti samo opunomoćenik, tim više što ni nemaš taj ugovor pa da ga barem uhvatiš za krivotvorenje. :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija