Tomo48 objavljeno: 10. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 10. listopad 2008. javljam se u nadi da će mi netko ponuditi savjet.dotičnoj gospodični sam 2005 bio jamac za kredit koji je ona plaćala do 10 mjeseca 2007.tada je dobila otkaz pa se privremeno zaposlila.....uglavnom nije mi na ruke dala skoro ni kunu a ja sam njoj otplatio cijeli kredit oko 17 000 kuna jer sam i sam podigao kredit pa sam bio prisiljen zbog veličine svog kredita 20 000 eur-a njezin zatvoriti ..i dalje se pravi luda i obečaje brda i doline ...uglavnom želim da me neko posavjetuje da li joj mogu "sjesti" na pokretnu imovinu ,ima auto koji taman vrijedi oko 17 000 kuna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 10. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. NA ovim stranicama je što-šta napisano o ovoj temi. Mislim da VAm nema druge nego tužiti i na legalan način naplatiti svoje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 11. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2008. pošto si isplatio kredit traži potvrdu od banke koliko si uplatio. tužbom traži vračanje uplačenog za kredit uvečano za kamate. pazi na rok za zastaru. kad dobiješ presudu tada možeš tražiti ovrhu na njenu pokretninu ili nekretninu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.