cicak objavljeno: 22. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 22. listopad 2008. Bok, Molila bih ako netko zna, nakon koliko imam pravo na 100%plaćeno bolovanje do treće godine djetetova života, a imam do sada dvije isplaćene plaće nakon porodiljnog! Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 22. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 22. listopad 2008. Tri mjeseca rada, dvije isplaćene plaće.......zadovoljen uvjet prethodnog staža osiguranja (12 mjeseci, odnosno 18 s prekidima). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cicak odgovoreno: 22. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 22. listopad 2008. Hvala puno na brzom odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Goga17 odgovoreno: 22. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 22. listopad 2008. Ako radiš u državnoj firmi imaš pravo na puni godišnji odmah nakon porodiljnog prema novom kolektivnom za državne službenike. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cicak odgovoreno: 23. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. listopad 2008. Hvala, to sam iskoristila nakon porodiljnog,prvi mjesec.Sad me jedino zanima kaj se događa ako imam te dvije isplaćene plaće, a rada imam samo 2 i pol mjeseca nakon kaj mi je završio porodiljni.Inače u istoj firmi radim već par godina i nemam prekida staža.Kak će mi se onda to obraćunavat, a nemam ovih dolje navedenih tri mjeseca rada koje navodi rubens, već tih 2 i pol, i te 2 isplaćene plaće. Nadam se da su me svi razumijeli kaj sam htjela reći! Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
max8008 odgovoreno: 23. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 23. listopad 2008. a ako radim u skoli, imam li pravo na godisnji? naime, prosle godine sam trebala na porodiljni početkom prosinca, no zbog komplikacija otisla sam vec krajem rujna. dijete mi navrsava 1. rodjendan polovinom siječnja 2009. odnosno postoji li mogućnost da prekinem porodiljni tri tjedna prije, pa da mi ovo razdoblje od Bozica do početka drugog polugodišta ide kao godišnji? (jer više je novaca) zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.