Jump to content

državna služba-povlačenje radnog mjesta


MG

Preporučene objave

Situacija je sljedeća. Zavod, državni zavod raspiše natječaj. prijavim se, čekam oko 2 tjedna da objave, onda čekam tjedan dana da me pozou, tada riješim ispit, telefonski me pozovu na usmeni dio. Prijavila sam se naime za vježbenicu. Do sada sam čekala 2 tjedna da vidim što će bit od svega toga (očekivala sam da ću dobit posao - takav mi je dojam ostavila komisija) i na kraju JA njih zovem i kazu mi da je radno mjesto - povučeno!

Ljuta sam jer sam čekaala mjesc i pol dana i nisam se prijavljivala na druge poslove, očekujući ovdje pozitivno rješenje. Smeta me njihovo neprofesionlno ponašanje jer sam izgubila vrijeme i potencijalne druge prilike za posao. Da li se mogu žalit. Još uvijek nisu objavili povlačenje!

Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru ali pročitala sam ti ja to već 100 puta i ništ nisam pametnija. Jer gospođa koja je išla za drugo radno mjesto je dobila rješenje (rekli su da prvo šalju u Zagreb da oni odobre) a ja još uvijek ništa. Pa me zanima da li ima koji zakonski rok u kojem su dužni ili poslati rješenje ili odbijenicu. Mislim jednom si u životu mislim super dobila posao i sad ova agonija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija