Jump to content

rad odvjetništva


pravdoje

Preporučene objave

hvala, tako sam i mislila...ali imam još jedno pitanje...šta poduzeti kad stranka u postupku uloži žalbu na djelatnika odo-a (zamjenika/zamjenicu odo-a) i na njegovu pristranost i nezakonito ponašanje, a sve što nadležni ždo učini je da prebaci cjelokupni predmet na drugo odvjetništvo unutar županije, i to je sve.. a dotični/dotična i dalje provodi i rješava svoje privatne probleme preko posla, odnosno pozicije na kojoj se nalazi? :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je predmet prebačn u drugo ODO, a razlog za to je nezakonito postupanje (dakle treba vidjti koji je razlog prebacivanja predmeta drugom ODO-u), onda je to ozbiljna stvar jer upućuje da je nesavjesnog rada bilo (ili zlouporabe).

 

Ako niste zadovoljni odlukom ŽDO-a, svoje nezadovoljsvo izrazite DORH-u.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ok, hvala....

ma probllem je u tome, šta nije takvo ponašanje samo prema jednoj stranci u postupku, već dotični/a pokreće neke stvari na svoju ruku kod većeg broja predmeta, a bez prijedloga ministarstva koje zastupa, i slijedom toga nanosi nepopravlljivu štetu ukoliko se stranke ne žale, pa predmet bude prebačen na drugo odo. Stvar je u tome, šta na taj način rješava svoje privatne probleme, simpatije ili nesimpatije prema strankama u postupku, što je otvoreno i rečeno pred jednim sucem. Osobno nisam nigdje ošećena strana, ali jednostavno me smeta takvo ponašanje, jer je očigledno da nije pravilno.

hvala, na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija