Jump to content

porez na dobitke od klađenja


car51

Preporučene objave

Molio bih ako bi mi netko mogao pomoći vezano uz zaradu od klađenja.Naime ja sam već dugo vremena nezaposlen i moj jedini izvor prihoda je zarada od klađenja.S obzirom na novine koje se uvode od Nove Godine preko broja,zanima li me dali moram prijaviti tu zaradu i platiti kakav porez.Kladim se u zemaljskim kladionicama u Hrvatskoj,te gotovo svakodnevno dobivam gotovinu koja nigdje nije vidljiva i nitko za nju ne zna.Međutim problem je klađenje i dobici preko internet klađenja,konkretno BWIN-a gdje mi dobitak sjeda na račun PBZ i to mi je jedini prihod koji je vidljiv.Moram li na to platiti kakav porez,ako da kada,kome i koliko? Dali gotovinu primljenu na ruke u kladionici moram prijaviti,platiti porez,kada i koliko? Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

tetak je napisao:

Koliko je meni poznato državi porez plaćaju kladionice za svaki uplaćeni listić, a igrači, tj. dobitnici nisu obveznici plaćanja poreza.

 

Ista stvar je i s lotom, bingom.... Tu porez plaća Hrvatska lutrija.

 

Ok, a kakva bi bila situacija sa uplatama iz online kladionica na devizne račune građana. Dali se tu plaća kakav porez na dohodak ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija