Jump to content

majka napustila djecu


ivica75

Preporučene objave

pozzzz! ovako majka je prije 4 mj.napustila mene i djecu i sad traži prava na nekretnine koje sam dobio darovanjem majke za vrijeme vanbracne zajednice.što da radim ,želim zadržati djecu i nekretninu? ja sam na bolovanju godinu i po dana i dao sam moje ljecničke nalaze odvjetniku na uvid jer se bivša žali da sam psihički bolesnik. prijeti mi na telefon i ja sam odlučio nejavljati se te tako i onemogućit kontakt nje i djece. pomoć,savjet.. hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sto se tice nekretnina, ako su papiri (darovni ugovor itd) sklopljeni prije braka nema sanse da dobije to sto trazi.

 

Sto se tice djece, odmah se pocnite obracati nadleznom CZSS, pokrenite brakorazovod (ako to zelite) i onda sud obavijestite o trenutnom cinjenicnom stanju.

 

Nemojte zakasniti, jer ako se supruga predomisli, vjerovatnije je da ce prije povjerovati njenoj prici da je bila istjerana nego da je otisla svojom voljom.

 

Ne znam zasto ste na bolovanju, ali ako je psihologijskog karaktera, to vam je otegotna okolnost.

 

Dajte vise detalja kako bi vam se moglo kvalitetnije pomoci i savjetovati

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste nekretnine dobili darovanjem, 'brižna' majka nema prava na njih.

 

Budite svjesni da i ona to vrlo vjerojatno zna i da će vas ucjenama, preko djece vjerojatno pokušati prisiliti da joj nešto 'otpustite'.

 

Obavezno pročitajte ovdje postavljene teme:

 

'Pravda je spora i nepravedna-savjeti dobrodošli' i '(opet) Lažna prijava obiteljskog nasilja'

 

da se upoznate sa mogućim scenarijem, i veoma upitnim djelovanjem CZSS i sudstva.

 

Prijetnje koje vam šalje telefonom obavezno snimajte.

U kontaktu sa njom nastojte da uvijek bude prisutna vama poznata osoba, da izbjegnete lažne prijave.

 

Pročitajte poruku na 'Inbox-u.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nekretninu sam dobio 2003.za vrijeme vanbračne zajednice i to imam darovni ugovor,a bolovanje je "specifična fobija" -javlja se strah iako sad u puno manjoj mjeri nego prije. mi nismo bikli vjencani i sad se javljaju problemi. a u czzs su na njenoj strani kazu ipak je ona majka. napominjem i da je bilo obiteljskog nasilja prema meni s njene strane i bila je policija ali ništa od toga,nasilje je bilo pred djecom i nije dobila ni prijavu. sad me želi psihički slomit ali ja sam otac mojoj djeci i želim ih zadržati pod svaku cjenu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sa CZSS je uglavnom uzaludno pokušavati komunicirati verbalno( to ste vidim već shvatili, samo naglašavam da je svugdje uglavnom isto), sa njima komunicirajte isključivo urudžbiranjem podnesaka, tako da vam na primjerak potvrde primitak.

Kada vas pozovu, dođite u pratnji odvjetnika. Prije ročišta obavezno zatražite uvid u njihove zapisnike i 'vještačenja', da na sudu ne budete iznenađeni u kojoj mjeri odudaraju od istine. Neće ih dati, to traži vaš odvjetnik preko suda.

:palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne postoji zakon koji išta sličnog govori.

 

Radi se o uvriježenim izjavama djelatnika spomenutih ustanova. Jesu li to mišljenja, osobni stavovi, linija manjeg otpora ili jednostavno nezainteresiranost predmete promatrati i razmatrati individualno (ili nešto sasvim deseto), drugi je par rukava.

Bez pozornog i angažiranog uvida u svaku pojedinu situaciju ne bi se trebali razbacivati zaključcima, ali to im je, eto... prilično čest običaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ivica75 je napisao:

ali ja sam otac mojoj djeci i želim ih zadržati pod svaku cjenu.

 

zadržite vi djecu, ako ste im sposobni osigurati dom i sve ostalo. da vam bivša nije darovala, ne bi imali ništa.

 

bez obzira na zakon i sve ostalo, majka ili ne majka to je činjenica.

 

istina : šta se da to se više ne vraća. međutim, to šta radite je sramotno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

@nindy

 

Upozoravam vas da je ovo pravni forum i da se suzdržite od iznošenja takvih kvalifikacija.

 

Korisnik je postavio pitanje u kojem nema ništa sramotnoga,već isti traži pomoć za rješenje problema u kojem se nalazi,te mu u tome treba pomoći i eventualno ukazati i na propuste koje čini.

 

Nadam se da sam bio jasan i da neće biti potrebe za ponovnim intervencijama.

 

Moderator

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo mala napomena usput, ivica...

Ne biste smjeli onemogućavati telefonski kontakt djece s majkom.

 

U svakom slučaju kada primjetite da su uznemiravana, imate pravo upozoriti da je sadržaj i način razgovora neprikladan uzrastu i dobi i odnosu majka-djeca i spriječiti daljnji nastavak takve komunikacije. No, ne propustite svaki put naglasiti da ih može nazvati kad god poželi ali da to bude primjereno razgovoru s djetetom. Ako možete osigurati izjavu svjedoka o tome, tim bolje.

 

Jer, ne treba vam etiketa da im branite kontakte i razgovore, a vrlo lako će to biti stavljeno pod stavku konfliktnih odnosa vas i žene a koji ne bi smjeli imati utjecaja na odnos s djecom. Naročito u ovoj fazi, naročito jer ste još prilično daleko od sudskog postupka povjeravanja djece koji niste ni pokrenuli još...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ajmo iz početka:

-majka je napustila izvanbračnu zajednicu (vas i djecu)

-vaš odnos je vrlo konfliktan (ne ulazeći tko, kome itd.)

-netko vam je već napomenuo da će se lako dogoditi da kaže, a drugi prihvate, da ste je prisilili da ode

-nema kontakt s djecom, a telefonski ste je onemogućili

-majka u telefonskim razgovorima prijeti vama

 

Prvo što će vam nabiti na nos (jednom i drugom) jest da vaš međusoban odnos ne smije imati utjecaja na odnos djeteta s roditeljem. S druge strane, da bi trenutno stanje bilo formalizirano djeca bi morala biti povjerena na zajednički život vama, a s majkom imati susrete i druženja. Niste u to krenuli, već ste u fazi da ste se obratili czss-u radi savjeta, odnosno moglo bi se shvatiti i kao obavjest da je prestala vaša izvanbračna zajednica a djeca ostala živjeti s vama. Bilo bi više nego uputno da majka ne može dokazati da ste joj priječili da djecu dobije makar na telefon (jer bi za svaki poziv mogla reći da je htjela čuti djecu, da s vama nije imala namjeru ni riječ prozboriti). S druge strane, vama bi više nego dobro došlo da možete reći: da, zvala je 10 puta, a od toga sam 10 puta je morao upozoriti da nije primjeren način razgovora s djecom (takav-i-takav) i da to nema veze s njima već s odnosom nas dvoje u što oni ne moraju biti uključeni, evo ne fantaziram već je tada-i-tada pa tada-i-tada pored nas bila osoba ta-i-ta koja je i vidjela i čula djecu tom prilikom (papir o tome na stol), a o svemu ste svaki put bili obaviješteni pismeno i zatražio sam da u tom smislu intervenirate prema majci.

 

Zašto? U tom dijelu priče niste nimalo bitni vas dvoje i vaš međusoban odnos, već klinci i njihov odnos s roditeljima. Vi biste trebali pokazati da su vam potrebe djece daleko ispred vašeg međusobnog odnosa i da te dvije stvari razlikujete: naravno, prepoznavajući granicu što je djeci primjereno a što ne, pa u skladu s tim i postupate.

 

Ono što su vam već napomenuli: komunikacija sa czss-om obavještavajući ih pismeno i tražeći njihovu intervenciju kad netko uznemirava djecu neprimjerenim im razgovorima nije nimalo nebitna stavka, jer će potkrijepiti ono o čemu govorite. Bez toga se otvara prostor za većom mogućnošću lova u mutnome, što vama nimalo ne odgovara.

Ovako... svaki put bi majka mogla napisati czss-u da joj onemogućavate konakt s djecom, oni vas pozivati a vi biste se odazivati na ribanje morali.

Uz ono predhodno, slika ipak nije ista.

 

Ako, pak, nije imala namjeru komunicirati s djecom već nastaviti s vama prema dosadašnjim iskustvima: "Trebaš djecu? Ne?! O drugome mi pošalji prijedlog mail-om ili kontaktiraj mog odvjetnika da se ne naganjamo telefonom."

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ivica75 je napisao:

ninndy nemas pojma ,pročitaj sve ponovno. majka mi je darovala nekretninu a ne bivsa žena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ispričavam se. nisam shvatila smisao rečenice. shvatila sam da vam je nekretninu darovala majka vaše djece, a ne vaša majka.

 

inače, radeći sa nekretninama susretala sam da muževi nakon razvoda dijele nekretnine koje su njihove žene nasljeđivale od svojih roditelja. danas još uvijek često roditelji daruju kćerima nekretnine, a u postupku njihove legalizacije prijedlog za upis i sva rješenja upravnih tijela za gradnju glase na kćerku i zeta, a nikada obrnuto.

 

odrasla sam u obitelji gdje su moji roditelji, i svi oko mene, zajedno gradili i radili, svađajući se i mireći, boreći se za svoja prva međusubno, a zajedno za svoje mjesto u zajednici.

 

sve ovo što susrećem radeći dvadeste-trideset godina poslije, i čitajući ovaj forum, za mene je zbunjujuće.

 

nadam se da mi nećete zamjeriti, ako nekad burno reagiram. svi mi robujemo svojim osobnostima. spremna sam prihvatiti kritiku, ali očekijem to i od drugih.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ivica75 je napisao:

neznam da li i gdje postoji slucaj da je majka ostavila svoju djecu zbog drugoga.

 

Naravno da ih ima. Nebitno koji je razlog.

Ako ćemo smatrati majke i očeve ravnopravnima, jednako podobnima za odgajanje djece, jednako sposobnima za prikladnu svakodnevnu skrb o njima i ne razlikovati ih prema spolu ili ulozi u odnosu na djecu, čemu ih razlikovati i u ovom negativnom pogledu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Eto... :-D

A sad, baš tako odano, pripremajte se za povjeravanje djece.

I... prestanite se pitati zašto netko drugi postupa tako kako postupa. Nećete naći neki racionalan odgovor koji bi išao pod opravdanje.

Lijepo staloženo i mirno, dalje....

Možda će kad se stvari smire ipak biti konstruktivan čimbenik djeci, kao što može biti svaki roditelj koji s djecom živi ili ne živi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

ivica75

Aktivan

Registriran: 17.3.2009

Mjesto:

Broj objava: 24

 

a šta da ja napravim? sud još nije prošao tj.odluka tko ce biti skrbnik djeci ,djeca su kod mene tj.kod oca a majka plaća za troje djece 500 kn mj. za svo troje djece.

 

 

 

Slično pitanje ste već postavili OVDJE i na njega ste dobili odgovor

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kako da otac zadrži djecu,dobije skrb putem suda

 

ivica75

Aktivan

Registriran: 17.3.2009

Mjesto:

Broj objava: 24

 

Objavljeno: 8.4.2009 12:07

 

tražim savjete,svi su dobrodošli! pisao sam već. majka je napustila djecu i mene e sad ja perem djeci,kuha,spremam i sve što je potrebno ! kako da takvo stanje i zadrzim?? hvala

 

 

 

 

Re: kako da otac zadrži djecu,dobije skrb putem suda

 

 

Klupe

Forumaš

Registriran: 2.12.2008

Mjesto:

Broj objava: 42

 

Najbolje je prvo i sto prije krenuti iskljucivo pismenim podneskom nadleznom centru za socijalnu skrb. U tom podnesku sto podrobnije objasnite situaciju i okolnosti. Nakon toga, pretpostavljam da zelite razvod, pokrenite brakorazvodni postupak tuzbom kod nadleznog opcinskog suda.

 

Nakon toga krenuti ce u dva smjera. Ili, ako je majka sporazumna da djeca ostanu s Vama biti ce relativno lako. Pod relativno znaci da zadrzite nuznu paznju da Vas se ne izigra i navuce na tanak led, sto supruge u razvodu i pogotovo centri vole napraviti.

Drugi scenarij je pojavljivanje majcinskih instinkata kod Vase supruge potaknutih tko zna cime (iskrenim ili neiskrenim) i onda pocinje rat protiv Vas koji morate biti spremni podnijeti kao za Vas porazavajuci. Naime, centri su i u takvoj situaciji skloni predloziti da je za dijete ipak bolje s majkom, a sud to cesto i potvrdjuje.

 

Kao sto sam vec jednom prije rekao, budite dostojanstveni, mirni, strpljivi, pristojni, imajte djecu na prvom mjestu, ne optuzujte suprugu pred nikim, isticite samo cinjenice i zabrinutost za djecu. I da, najvaznije, sve pismenim putem s institucijama, pazljivo sa dogovorima sa suprugom, i nabavite si dobrog i strpljivog odvjetnika.

 

Sretno!

 

Mariofilius

Forumaš

Registriran: 29.10.2008

Mjesto:

Broj objava: 33

 

 

Hmmm..odgovorit' ću Vam na bazi vlastitog i skustva, ali i iskustava velike većine..Savjete koje dobijete na ovom forumu ako imate snage, volje, mogućnosti i prilike, pokušajte upotrijebiti na svakom koraku jer Vam mogu samo donijeti..Ostaje nastrašnija činjenica koja se ne može povezati s normalnim svijetom, a to je praksa naših institucija..Bude li majka suglasna da djeca ostaju s Vama, stvari će se riješiti bez problema, a bude li majka inzistirala da djeca budu s njom, odmah ću Vam reći, šanse su Vam jednake kao i one da danas dobijete na lotu.!!!Pokušajte sve, ne odustanite, a kako će vrijeme odmicati vidjet' ćete koliko sam bio u pravu..Zapamtite dobro: još Va snisu vidjeli u institucijama, a već Vas mrze, samo zato jer niste žensko, majka..Puno sreće Vam želim, trebat' će Vam sigurno...( za razliku od majki kojima ona potrebna nije...njima je dovoljno da ih ne skupljaju po grabama uz cestu od pijanstaava i da im igla ne viri iz ruke od drogiranja)...nije li jedno od toga dvoje, automatski je majka nad majkama..!!!! (isprika onim izuzecima koji se mjere u promilima

 

 

 

 

Ivica75,

 

Molim vas da ne otvarate nove teme zbog istog problema kojeg ste već iznijeli, jer je to protivno pravilma foruma,već nastvaite dalje objavljivati u ovoj temi.

 

Moderator

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To je upravo to sto Vam je vec receno. Supruga ce se vjerovatno izvlaciti da je to sve napravila/potpisala pod prisilom, ucjenjena, zlostavljana ovako ili onako i pridobiti potpunu naklonost institucija posebice czss, a nastavno time najvjerovatnije i suda. Preduhitrite je kako je receno u nekoliko navrata i budite strpljivi i uporni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sud ne mora,dapače neće prihvatiti nikakv dogovor roditelja ma u kavoj formi bio sastavljen ako preocjeni da je isti protivan interesma djece,njihovim pravima i dobrobiti.

 

Vaš dogovor da djeca žive s vama je za sada takav a konačna odluku će donijeti sud.Naravno da ako majka ne želi da djeca žive s njom ili otac svejedno da se nikakoga na to ne može prisiliti.

 

Uzdržavanje djece će odrediti sud za onog roditelja koji neće živjeti s djecom.

 

Pravo djece je da imaju susrete i druženje s drugim roditeljem,kao i pravo da budu uzdržavana od svojih roditelja.

 

Roditeljska skrb je uvjek zajednička ako pravomoćnom sudskom odlukom nije oduzeta jednom ili obojici roditelja.

 

Pogrešno se misli u javnosti da roditeljsku skrb ostvaruje samo onaj roditelj s kojim djete nastavi živjeti nakon razvoda braka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma shvacam, samo hocu reci kao sto su i mnogi drugi ovdje posvjedocili na vlastitoj kozi, centri i sudovi su skloni vjerovati zenama kada je rijec o pravima u brakorazvodnom postupku i dodjeli djece na zivot s majkom. Taj clanak na koji se pozivate je dobro da ga imate no to je ne ogranicava da ona ne proba izjaviti upravo to- da je bila psihicki maltretirana i da je to potpisala u takvoj situaciji kada joj se to cinilo jedini izlaz i mir od vas nasilnika. U vrlo slicnoj situaciji vasoj se nasao kolega gdje se jos uvijek spori sa ex suprugom jer ona tvrdi da je sve potpisala pod prisilom, psihicki unistena njegovim matltretiranjem za koje nema nikavih dokaza niti ga je prijavljivala kada se to nasilje kao desavalo nego ga se prisjetila upravo u postupku brakorazvoda, oko godinu dana nakon sto se to navodno nasilje desilo... (kod njih je rijec samo o imovini i susretima oca s djecom)

Nema pravog savjeta osim ovih koje ste vec dobili. Samo pametno, pravno i nedajte se. Ni slucajno nemojte popustati napadima centra da predate djecu majci, a da ne ispadnete da onemogucavate susrete majke s djecom pozovite centar da organizira nadzor tih susreta. Trazite donosenje privremene mjere kod suda sto prije nego se situacija razvodni i supruga postane majka u ocima svih koji u tome odlucuju metodom "ako nesto dovoljno puta ponovite, postaje istina".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ivica75 je napisao:

pa ja i sipruga smo napravili ugovor ovjeren od javnog bilježnika gdje se ona slaže da ja budem skrbnik djeci i gdje se odriče svega pokretnog i nepokretnog uz jedini njen uvjet da vidja djecu. može li ona to sad pobit jer radi na tome?

Kome će se povjeriti djeca ne možete ugovarati vas dvoje već se radi o nečemu o čemu će odlučivati sud. Ovo ste trebali kao prijedlog sporazumno predložiti sudu, ali ugovarajući vezano uz imovinske odnose ne. Ako ste ugovorili da vi budete skrbnik... roditeljske skrbi se odreći ne može, s ovjerom kod javnog bilježnika ili bez.

"Jedini njen uvjet da viđa djecu" također ne pruža nimalo lijepu sliku, obzirom da vas dvoje ne možete ugovarati ugovorom pravo koje nije ni vaše ni njeno već dječje (a koje ona nedvojbeno imaju bez obzira na vaše međusobne račune i odnose), naročito u kontekstu vaše imovine.

Dakle, takva "trampa" baš i ne bi prošla.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Ovisi koliko će se čega odvijati u međuvremenu.

Od czss-a, ljetnog općeg zastoja, ročišta, mogućih psih. vještačenja, pa do kakve žalbe na kraju.

 

Inače, bez obzira kome bila povjerena na zajednički život, djeca "pripadaju" svojim roditeljima. Slikovito rečeno, ova se "stečevina" ne "dijeli" na način da jednom pripadne a drugom ponekad daje na korištenje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U samom početku vam je rečeno da je darovano vaša imovina, ako ste na to mislili.

Za ulaganja i stečevinu tijekom trajanja izvanbračne zajednice:

a) vaša bivša ima pravo na pola

b) nema pravo ako ste naslijedili, stekli darovanjem i sl. ili iz toga proistječe

Ako ima kakvo pravo i ako je dovoljno uporna, ono "tako da djeluje..." neće biti od prevelike pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ivica75 je napisao:

bivsa trazi pola nekretnine e sad da li ja mogu nekretninu darovat sinu ili nekome tako da djeluje kao da ja neposjedujem više ništa??

 

Darovanje nekretnine djetetu ne riješava vaš problem, a može silno zakomplicirati život. Nekretninom tada ne možete raspolagati bez suglasnosti CZSS do punoljetnosti djeteta.

Iz bilo kog razloga možda ćete imati potrebu nekretninu prodati, nadograditi, opteretiti hipotekarnim kreditom - sve ćete morati elaborirati gospođama u CZSS koje su nesklone dati bilo kakvu suglasnost u tom smislu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

opet problemi!!!! danas su mi kćerke trebale ici kod bivse (tako je napravljen dogovor u czss),medjutim djeca su joj rekla da nezele ici danas kod nje i na tome je i zavrsilo! sad se ja bojim što ce biti ,najvjerovatnije ce to bivsa prijavit u czss i OPET ĆU JA BITI KRIV! kako da reagiram,što da radim??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ivica75 je napisao:

pitanje: da li ja osobno trebam podnijet zahtjev za povećanje alimentacije ili to može i moj odvjetnik?? sud nije zavrsen a trenutno majka plaća alimentaciju u iznosu 500 kn/mj. za troje djece od 5.6 i 12 godina. hvala!

 

Trebate zatražiti od suda da u postupku koji traje donese privremeno rješenje – privremenu mjeru, kojom će biti određen novčani iznos koji će roditelj s kojim trenutno djeca ne žive plaćati na ime mjesečnog uzdržavanja djece.

Privremenu mjeru možete zahtjevati podneskom koji ćete uputiti na broj sudskog predmeta pod kojim se sadašnji postupak vodi ili je tražiti na sljedećem ročištu kada isto bude zakazano.(najbolje da to uradi odvjetnik)

Treba jasno navesti da drugi roditelj uplaćuje 500,00 kuna/mjesec za troje djece (!!),te da je na taj način egzistencija djece ugrožena.

Privremena mjera će trajati do okončanja postupka pred sudom,kada će sud donijeti presudu u kojoj će međustalim biti naveden i iznos mjesečnog uzdržavanja za djecu.

Žalba izjavljena na privremenu mjeru ne odgađa njeno izvršenje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja vise neznam što da radim,bivsa me konstantno vrijedja na što ja neuzvracam nego to ignoriram ,prijavio sam ju vec par puta u czss .sinoć je bilo opet ja sam joj rekao da me prestane vrijedjat na što mi je rekla "ja mogu kako hoću". u czss kao da vide krivca u meni pa ja neznam što radit,da ju tuzim ili što?nezelim i nemogu vise slusat uvrede ,dosad jesam mislio sam ajd presutit ću zbog kontakta sa djecom da nekaze da joj onemogucavam kontakte ali jednostavno šutit vise ni ja nemogu na te njene uvrede,omalovažavanja i sl. dajte mi neki konkretan savjet ,prijedlog!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 6 mjeseci kasnije...

ivica75 nije rekao istinu bivša mu nije napustila djecu htjela ih je povesti ali je on stavio noževe na stol i rekao da ako ih izvede upotrijebit će ih onaj ugovor što mu je potpisala i sam je priznao indirektno da ju je prisilio za sto ona ima svjedoke a i njihov sin je ćuo da joj je rekao da će ih sve pobit ako mu nepotpiše da mu prepušta djecu i imovinu samo što to poriće jer se boji oca u jednoj njegovoj izjavi na forumu stoji preduhitrio sam je člankom u ugovoru da ga je svojevoljno potpisala jer to nije dovoljan dokaz njegovih laži i prevara.sad mu je najednom tolko stalo do djece a dok su bili zajedno o djeci ga nije ništa zanimalo nije znao ni koji broj cipela nose a kamoli sta drugo.sad ih hoče samo radi novaca jer neželi raditi gdje se god zaposli dobije otkaz zbog ljenosti.kad bi dobio djecu dobio bi alimentaciju i dječji doplatak pa ne bi morao raditi nego bi kao i prije visio na chatovima za upoznavanje zbog kojih su se i rastali jer se nije samo dopisivao nego i nalazio s tim osobama i imao odnose s njima. tko bi to normalan trpio a naravno lakše je sve izokrenut pa glumit nevinašce ali evo sada i druge strane priče.pa nek se zna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da isto znam sta se priča i o tebi dok je ona radila djeca sama kod kuče dok ti spavaš do podne jer si svaku noć do jutra bio na chatovima i tko je najviše radio na kuči pod reflektorima si ju tjerao da nosi blokove kad je dolazila s posla na kojem je radila cjeli dan a ti si se voziko okolo po gradu i kad bi došli naveče nosit blokove ona nosi a ti kuhaš kavu susjedi sve znaju i vide nemoš se sakrit ni da oš svi znaju da si lijen i neželiš raditi samo gledaš gdje bi šta užico da ne bi morao raditi zato se bolje više neblamiraj jer sve je manje onih koji vjeruju u tvoje laži i obmane svi su te pročitali ja sam netko tko je blizu tebe i znam pravu istinu a takvih če biti još jer mnogi koji te poznaju i neznaju za ove tvoje silne laži a i bog sve vidi i naplačuje nezaboravi to

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mrki71 je napisao:

... a ti si se voziko okolo po gradu i kad bi došli naveče nosit blokove ona nosi a ti kuhaš kavu susjedi sve znaju i vide nemoš se sakrit ni da oš svi znaju da si lijen i neželiš raditi samo gledaš gdje bi šta užico da ne bi morao raditi zato se bolje više neblamiraj...

 

Mrki71 (majka ili njena familija???), puno toga u tim tvojim objedama mi ne štima.

Ne znam ništa osim ovdje iznesenog. Možda ivica75 nije idealan otac i čovjek, ne znam.

Ali znam da se očevi koji su neradnici,propalice i kurviši uglavnom ne brinu o svojoj djeci,a ni slučajno se ne trude da djeca žive sa njima.

Takvi prepuste djecu majci, odu sa novom ljubavnicom, rasprčkaju imovinu i izbjegavaju plaćanje alimentacije.

Kad tome dodamo koliko sve institucije uglavnom brane majku , a šikaniraju oca...

Još bih možda i povjerovao da je u tvojoj priči ivica75 razmaženi sin nekog lokalnog moćnika, ali očito nije.

Uglavnom, svoje tvrdnje prodaj negdje drugdje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

felixe baljezgaš kad ti moram tako reći očito si od onih koji neopoštuju žene nego im one služe kao sluškinje i predmet zadovoljštine kad ti se hoče a kad ne varaš ju i to ti je normalno.on je posto brižan kad je ona odlučila stati na kraj njegovom bezobrazluku što znači nema više njene plače koju nije nikad ona podigla nego je samo čeko datum kad bi trebala biti ako nije odma bi on zvao u firmu i pitao za plaču kao da ju je on zaradio i dali je tebi normalno da on "sad brižni otac troje djece kojima je potrebna svaka kuna"

podigne ženinu plaću i odlazi u nočne provode do jutra u nočne klubove u Osjeku i Novom Sadu i troši šta nije zaradio a kod kuće djeci treba štošta.Sad je "brižan" jer misli pokupit dobru alimentaciju i dječji doplatak pa da nemora raditi eto zato se tolko bori i želi djecu ima samo veliku sreću što ga nije odmah prijavila policiji pa bi završio tamo gdje mu je mjesto mislila je da je donekle normalan ali se prevarila. I dali je tebi brižan otac koji pred svojim sinom kaže njegovoj majci da će ubit nju i djecu ako nebude kako on kaže za ove tvrdnje ima dosta svjedoka i da bio je razmažen sin jer dok mu je majka bila živa ništa nije radio da nju nepita i nedogovara se s njom kao da mu je ona žena sve je bilo kako mama kaže

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija