Jump to content

Molim savjet razvod prijetnja


elenav

Preporučene objave

Muz mi prijeti da ce mi uzeti dijete, ja trenutno radim, prije nisam bila zaposlena, u slucaju razvoda kome bi moje dijete pripalo? Napominjem da je moj muz osudivan u vezi droge, na dvije godine uvjetno, meni je dijagnostcirana bolest, ali svejedno mogu raditi, i oduvijek se brizno brinem o svome dijetetu. U jednoj fazi braka doslo je do krize, gdje sam pocinila preljub,i za sto bi moj suprug imao dokaza, jer sam videna od strane njegovih prijatelja, da li bi to moglo utjecat na odluku suda kome ce dodijeliti dijete. Isto tako on govori da me od pocetka uzdrzavao sve dok sada nisam nasla posao, a uvelike su mi pomgli moji roditelji kod kojih smo zivjeli i koji su mi pomogli u svemu. Molim vas za pomoc.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To što suprug prijeti da će 'uzeti' dijete,vjerojatno je dio njegove taktike u procesu razvoda, ili nastojanje da vas od toga odvrati.

Vaš preljub je nebitan za određivanje s kim će dijete živjeti (osim ako ste , npr. u to vrijeme ostavljali dijete bez nadzora). Činjenica da je osuđivan baš mu ne ide u prilog, a vama pomaže činjenica da imate pomoć i podršku roditelja.

 

Općenito nemate razloga za zabrinutost, jer u RH sudovi dodjeljuju djecu očevima samo kada ih majka ne želi.

Izuzetak je kada otac ima jako dobre veze u CZSS i/ili na sudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pardonček, i na ovom forumu su korisnici očevi koji nisu djelovali "štelom" u czss-u/na sudu ili majka nije željela dijete a ono im je povjereno, pa je za pretpostaviti da ih ima još.

Dakle, ne bi se s tolikom sigurnošću moglo tvrditi kako se djeca povjeravaju očevima samo u slučajevima koje spominjete- ako ih majka ne želi i ako otac napribavi "vezu".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija