Jump to content

molm za savjet


anonimno

Preporučene objave

Na početku bih htio odati pohvale tvorcima ovog site-a kao i sudionicima na njemu koji svojim savjetima nama «laicima» uvelike pomažu.

Naime živim u jednom malom mjestu na obali (cca 40 stanovnika), 1984. g. svojim sredstvima smo zapoćeli gradnju dviju vodosprema kao i lokalne vodovodne mreže po mjestu, radove smo okončali 1990 i bili priključeni na regionalni vodovod kojem od tada pa sve do današnjeg dana plačamo potrošenu vodu, prije nekoliko dana sam dobio neke informacije da je općinsko komunalno poduzeće bacilo oko na ove objekte i vodovodnu mrežu koje bi željeli uzeti pod svoje okrilje bez ikakve naknade nama mještanima, još jedanput napominjem da smo izgradnju svega navedenog financirali sami, sve je izgrađeno na privatnom zemljištu, vodospreme i mrežu održavamo sami a utrošenu vodu plačamo direktno regionalnom vodovodu. Moje pitanje je može li komunalno poduzeče to napravit i koji zakon regulira ovu problematiku?

Unaprijed se zahvaljujem.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija