Jump to content

hitno pomoć


Mr_Mojo_Risin

Preporučene objave

prije desetak dana pauk mi je digao auto parkiran na mjestu za invalide (40% HRVI) i ostavio sam iskaznicu na vidnom mjestu, budiući sam išao u ambulantu dignuti nalaze.

od tada auto stoji na Zagrebprakingu jer nemam novaca da ga dignem.

Molim vas da mi pojasnite dali mi je zagrebparking pravilno dignuo vozilo i kako sada da dodjem do istoga, imam li pravnu osnovu za uputit se na sud?

P.s. koliko se plača stajanje automobila na nj parkingu?

 

unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na vašu žalost, pauk vam je premjestio automobil u skladu sa zakonom. Na mjestima za invalide mogu parkirati samo vozila koja imaju istaknutu naljepnicu za invalide a koju mogu dobiti samo osobe sa najmanje 80%-tnom invalidnošću. Takva mjesta su napravljena upravo za osobe koje zaista imaju fizička ograničenja pokretljivosti. Uvjeren sam da nemate osnove za prigovor ili žalbu koja bi dovela do pozitivnog ishoda za vas.

Koliko stoji dan ležarine, bilo bi najbolje da se informirate kod Zagrebparkinga, kao i o načinu preuzimanja vozila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

..pozdrav svima....imam jedan problem.....dobio sam kaznu,policija me zaustavila na motoru,nemam a kategoriju.....uglavnom ,kazna je dvije tisuće kuna....mene sada zanima,pošto mi je to prvi prekršaj,niti sam kažnjavan ,niti uveden nigdje....dal ima kakve šanse da mi smanje kaznu?.....upisao sam auto školu za a kategoriju i dali je to neka olakotna okolnost.....dal da žalbu odnesem osobno ili je mogu poslati poštom?...kaznu sam dobio juće,tak da imam sedam dana još pravo na žalbu....unaprijed hvala.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Podloga je napisao:

Zar te netko tjerao da se voziš vozilom za koje nemaš određenu kategoriju ?

..nije me niko tjerao,znam da sam kriv ali me zanima koje su šanse da mi naplate manju kaznu pošto mi je to prvi prekršaj uopće i dal ima smisla pisati žalbu.....ili, dal postoji mogučnost plaćanja u ratama,pošto su mi primanja mala......
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija