Jump to content

izgubi sam svu nadu.....


Legalni

Preporučene objave

Pozdrav svima...ovo je moj zadnji post. Danas mi je stiglo rješenje kojim se odbija žalba jer me otac lažno prijavio za nasilje. mamu je pretukao i davio i pokušao ubit nju su proglasili su da laže. Kad je mene lažno prijavio, sad ja imam prekršajnu prijavu. Više me ne zanimaju pravni savjeti, niti naše prevosudje. Izgubili smo sve, ne tražim nikakvu pomoć više. Tata je pobjedio. Živimo na ulici bez prihoda, vucaramo se po prijateljima i familiji dok on uživa u stanu u kojem je mama odrasla u centru grada od 120 kvadrata. Želim svima puno sreće u rješavanju njihovih problema, ja u Hrvatsku više ne vjerujem, zapravo mi se gadi. Živio sam vani i odlazim ponovno...hvala vam na divnim riječima, no nažalost od njih nema pomoći, samo nada, koju institucije ubiju...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ali... ovo "mama je odrasla..." bi ukazivalo da se ne radi o bračnoj stečevini iako su zajedno mogli u to ulagati. Ma i da jest, nije nerješivo. Da to probate riješiti?

Istina da zna dugo trajati, ali što se kasnije počne, kasnije će se i dovršiti.

Pa barem da si nekako priskrbite vlastiti krov nad glavom na kojeg nije da nemate prava...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

:-) Hvala Newbie...stan je 50:50 jer ga je mama prepisala na njega kad je svojim novcem otkupila od drzave......fucka nam se za materjalno,...ja se nadam da cemo mi ovo prezivit jer vec nekoliko puta je mama skoro poginula, ali sud to ne zanima...dakle pravni savjeti, pravo, sudstvo, centar za socjalnu skrb..bla bla bla...mi si gradimo zivot sa strane, malo me pogodilo odbijanje zalbe jer me lazno prijavio, ali nije big deal....prekrsajna od 500 kn i 200 kn za dan zatvora...big deal je da je sve ludji i smjeliji...siguran sam da je mama u velikoj opasnosti...ali u ovoj drzavi to nikog nije briga...bojim se da ju ne ubije...stvarno se bojim...i nikog zivog nije briga..bespomocni smo...
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Legalni, teško je biti pametan u takvoj situaciji. Ja bih se osobno maknuo iz blizine takve osobe, pa ako treba u kolibu, ali otud ipak tražite svoja prava i čuvajte se! Puno je psihopata danas, a iako odete i svu imovinu zaboravite, život je pred vama i što je najvažnije MIR KOGA TREBATE. Materijalno je važno, ali ako imate posla s takvom osobom, vjerujte, prolazno je to, krov nad glavom se stekne opet, ali glava na ramenu je važnija...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postovani Legalni, zelim vam od sveg srca da probudite vlastiti prkos i da si barem iz prkosa ne dozvolite gubitak nade u bolju buducnost. Nasilnicima je najveca kazna kad im zrtve odu iz blizine pa nemaju vise koga muciti, a velika kazna im je i njihovo vlastito nasilje, ta bolest od koje boluju i zbog cega ih svi koji ih detaljnije upoznaju - izbjegavaju. I taj stan mu je kazna, jer ce sad u njemu zivjeti sam, bez vas, dobio je sto je trazio pa nek mu je sa srecom - dok se ne rijesi rastava braka i podjela bracne stecevine!

Trudite se koncentrirati na stvaranje novog zivota daleko od nasilnika, cijeli i ljepsi zivot je jos pred vama.

Nismo lijecnici da nasilnike mozemo izlijeciti, a nismo ni ministri pravosudja da nesto konkretno u svoj toj nepravdi mozemo brzo promijeniti, ali jesmo vlasnici svog razuma i vlastitih razmisljanja, pa je samo na nama odluka tko ce i u nasim mislima pobijediti tj. hocemo li dozvoliti da nam nasilnik slomi nas borbeni i plemeniti duh ili ne, to ovisi iskljucivo o nama, a ne o nasilniku.

Nemojte mu pokloniti jos i tu pobjedu, nije ju zasluzio! Vi ste jaci, zdravi ste, nikoga ne maltretirate i u stanju ste sve nedace prebroditi i mamu zastititi tako da se sto prije i sto dalje maknete! Zamislite da se dogodio potres, da se sve srusilo i da morate krenuti iz pocetka. Pospremite sve lose osjecaje u proslost, izbrisite iz sjecanja sve nepravde i zivite u sadasnjosti kako biste mogli isplanirati i realizirati bolju buducnost. Dok god su nase misli usmjerene na tragicnu proslost i bolnu nepravdu, ne stignemo zivjeti ni u sadasnjosti kao ni razmisljati o buducnosti.

Vase misli su samo vase, niti jedan nasilnik vam ih bez vase dozvole ne moze ukrasti! Zelim vam da ih sve negativne otresete kao prasinu iz tepiha i da vam obzor bude prepun novih zanimljivih planova i vjere u veliku snagu svog duha i karaktera! Nasilnici su kukavice i slabici, a na muci se poznaju junaci! Budite junak svoje vlastite nove zivotne price daleko od nasilnika, uzdajte se u se i u svoje kljuse, pljunite u sake i zavrnite rukave, oznojite se od posla i vidjet cete da cete se uskoro moci ponovo smijati i biti zadovoljni vlastitim uspjesima.

Upoznali ste sto znaci nasilje, znat cete ga u buduce na vrijeme prepoznati i na vrijeme se maknuti, to je velika zivotna skola koju mozemo okrenuti i u vlastitu korist, a ne samo na nasu stetu, jer sve sto nas ne unisti, nas zapravo ojaca! Budite jaci od nepravde, ne dozvolite joj da vas potone i obeshrabri, to je samo jedna ruzna i bolna, ali prolazna zivotna epizoda i nije cijeli zivot takav nakon sto se jednom maknemo i krenemo zivjeti medju drugim ljudima koji nas postuju i cijene i koji su prema nama ljubazni i pristojni.

Zelim vam puno srece i uspjeha u novom zivotu daleko od nasilnika!

:palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prespavana noc, pa se opet pokazalo da je jutro pametnije od veceri! :-) Prekrasan odgovor od poduzetnice... ...jucer mi je bilo tesko ali danas je novi dan, nova stranica...i hvala za ovaj dugacki post...kopirat cu ga da ga imam za teske trenutke jer je bas to istina. Zapravo od kada smo otisli, on se vrti u nekom krugu ocaja i jada. Vidim kako propada. Nasilnik treba zrtvu da bi egzistirao. Zapravo mu je najgore kad je njegova zrtva sretna i vesela i izvan njegovog dosega...A mi smo mu izmakli...:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija