Jump to content

vazno rociste a ne mogu pristupiti


oltea

Preporučene objave

Mama je umrla prosle godine i njezin brat iz USA tuzi mene i mog brata za kucu koju je mama naslijedila od njihovih pokojnih roditelja.

21.09. ove godine je vazno rociste gdje ce se saslusavati svjedoci. Odvjetnica kaze da "nije neophodno da dodem na rociste ali da bi bilo dobro". Problem je sto sam ja u Kanadi i sto u isto vrijeme suprug i ja putujemo u Kinu u svrhu usvojenja male djevojcice (ja se bavim dobrovoljnim radom). I to je nesto sto se ne moze i ne smije odgoditi.

Dali je moguce zatraziti od suda odgodu rocista zbog privatnih/obiteljskih razloga? Ili je moguce saslusati svjedoka preko satelita, telefona ili interneta? Pa ipak je ovo 21 stoljece. Lijepo molim za savjet i unaprijed zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana !

 

Tražite odgodu ročišta , jer kada se odlučuje o važnim stvarima ako želite pozitivan rezultat morate dati svoj doprinos .

Što se video-linka tiče pitajte sud u Kanadi da li Vam mogu organizirati takav načina komunikacije sa Hrvatskim sudom .Za video-link mora također biti organiziran postupak identifikacije stranka .Hrvatska ima tehniku 21. stoljeća i građani ju uvelike koriste ne samo privatno , već i u medicinske i druge svrhe .

U obilju mogućnosti nadam se da ćete izabrati za sebe najpovoljniju .

Pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija