Jump to content

Smetanje prohodnosti Javnog puta


lcresic

Preporučene objave

Poštovani !

 

Umom slučaju se sljedeća situacija , od glavne prometnice se prema polju tj obradivom semljištu i šumi pruža javni put u vlasništvu općine , te je istovremeno javno dobro kao takav je upisan u gruntovnici .

 

Situacija je sljedeča ,taj put se nalazi izmedžu mene i susjeda , sa tim da ja od međe uzduž javnog puta do svojeg stambenog objekta imam komad zemlje 4x15 metara , a susjed ima sagrađen stambeni objekat 20 metar uzduž samog puta znači od međe puta do samog stambenog objekta nema ništa mjesta , isti je sagrađen prije 1960 godine .

 

Ali susjed je na tom putu kasnije nadozidao i stepenice 3 metra izduž samog puta , te sada put koj je bio širok 3,00 metara više to nije nego je širok oko 1,5 metara ,te je sada sada sužen na manje od polovicenekadašnje širine , te se po njemu ne može prolaziti radnim strojevima ,niti automobilom ,a općina po tom pitanju ništa ne poduzima već duže vrijeme.

 

Kakve su mogućnosti za uspostavu prohodnosti puta !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija